Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2016. május 5., csütörtök

Ajándékok Brigitől


Gépi hímzéses vászon, szalagok, szuper cérnák:



Amit ki is kellett próbálnom tűzőöltésként a málnás mintájú hímzéshez. A táska lehajtható eleje kész van, a többi kiszabva. Nagyon nehezen határoztam el magam milyen is legyen. Ebben az esetben fontos, hogy nem lehet élénk mintás a táska teste, mert elvonja a figyelmet a szép mintáról. Katától kapott mogyoró színű csipke mellett döntöttem. De elkalandoztam. Be volt tervezve, hogy egy ismerősnek készítek egy nyakba akasztható mobiltartót, mert arról számolt be, hogy mindig az ülések alatt keresi a kocsiban a telefont. Szatént tettem a belsejébe, hogy gyorsan kicsússzon ha hívják és most először használtam ezt a ...., sajnos nem tudom mi a neve karikát, amit először el is rontottam. (Szintén Brigitől kaptam, így ma sokat gondoltam rá hálával!) Fordítva ütöttem bele és ezt már nem lehet kiszedni, így maradt. De nagyon tetszik ez a megoldás:



Kalapács helyett a húskloffoló is jó szolgálatot tesz. Ez volt kéznél.

7 megjegyzés:

Tüzes Beáta 2016. május 5. 22:50  

Nem jelenik meg a megjegyzésem minden varázslatom ellenére sem.
Írok magamnak megjegyzést: helló!

Vera 2016. május 6. 6:03  

Valóban nem jelent meg a bejegyzésed..én már csak most reggel láttam...De ez nem csak Nálad van... Sokszor másnál is 10-12 óra múlva jelenik meg az új poszt..Sokszor fordul elő nálam is... Ez a rendszer...Csak nem értem... ha valami jó volt... bevált... miért kell mindig megváltoztatni... és most nem csak a blogra gondoltam...
és igen. szép ajándékokat kaptál...Ma hatodika van... és reggel 6 óra...

Vera 2016. május 6. 6:47  

és csak úgy... a mai bejegyzésem nekem sem jelent meg...

MJ 2016. május 6. 12:05  

Pedig nem vagyunk mindig úton, csak ugyebár az élményeket cseppenként adagolom el, mint az infúziót. Most meg, hogy visszamenőleg 12 évet vettem elő, pláne sűrűnek tűnik. :)

Rita 2016. május 6. 21:23  

Igazi kincseket kaptál!

Majd mutasd meg a málnás táskát, ha készen lesz!

Az epres mobiltartó nagyon csini.

Névtelen,  2016. május 7. 0:19  

Örülök, hogy rendben megérkezett a csomag! :) A klopfolós képen nagyon jót nevettem, frappáns megoldást találtál! :) :) :) A málnás hímzésed szinte kiragyog a semleges háttérből, a mobil tok szertelenül vidám. Tetszetős nagyon, ahogy a különféle hangulatú alkotások kerülnek ki a kezeid közül. :)
Nálam csak péntek estére jelent meg a bejegyzésed.
Cicának a legjobbakat! Mint két igaz jóbarát, úgy ballagnak Pollyval...
Brigi

Névtelen,  2016. május 9. 11:55  

Sok szép ajándékot kaptál!
Nagyon bájos ez a kis epres tartó.