Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2017. január 18., szerda

Chudesnaya Igla



Kész! Nehéz fotózni, mint általában. A fenti kép színei élethűbbek. Világos barack színű vászonra hímeztem.


Az aranyláncokkal a homlokán megküzdöttem. Csípőfogóval próbáltam egyformára méretezni. Közben morogtam, mint a cica ha nem tetszik neki valami. A férjem kint, a nappaliban kuncogott.  Alul-felül leöltöttem arany szállal. Utána és utoljára feltettem a tallérokat:


Sok lett, mert amit vettem nagyobbak mint ami a mintához jár. Még ezeken ritkítok, de csak holnap, vagy azután, mert besokalltam attól, hogy majd én veszek hozzá valókat és szemre megoldom. Meg lehet, de nehéz. Szóval ha valaki teheti vegye meg a készletet.


Este megnéztem milyen mintáim vannak, hogyan tovább? A számomra tetsző mintát kinyomtatom és az alsó fiókba teszem. Mikor oda néztem a cica benne ült. Cuki. Nem azt készítem amit gondoltam, mert kezembe került egy bájos és nagyon rózsaszín...


Kész lett a puzzle. A férjem még mindig szabin. Ő rakta esténként. Mikor ritkán találkozunk az étkezőben büszkén mondta: sikerült 5 darabot berakni. Aztán kész lett.

15 megjegyzés:

Edit 2017. január 18. 18:48  

Aztamindenit! De csinos lett a leányzó! Nagyon ügyes vagy. Az arca is sokkal szebb lett így, kibontva, újra hímezve. Azért kíváncsi vagyok, mit alakítasz még rajta.
Beácska, nem akarok kekeckedni, de szerintem az a kirakó még nincs kész. Nekem úgy tűnik, hogy az ablak felső részénél 1 db még hiányzik. Ugye nem veszett el? Egyébként nagyon részletgazdag, színes kép, tudom, te nagyon szereted az ilyeneket.

Tüzes Beáta 2017. január 18. 19:40  

Tényleg hiányzik egy darab. A készlet interneten lett véve 500 Ft-ért. Így kaptuk. Micsoda szemek! Lehet nálunk veszett el. Nem tudom, de hihi az észrevételért.

Névtelen,  2017. január 18. 23:21  

Gratulálok az újabb kész képedhez, amiben nemcsak sok x, hanem kísérletezés, ötletelés, utánajárás, egyedi megoldás is van! :) Sok örömed lehet a saját házi "képtárad" látványában. Lehet mondani, hogy ünnephez, hangulathoz illően tudsz válogatni az alkotásaid közt?
Cicád tüneményes, ezek a kis családtagok valahogy mindig szeretnek a dolgok közepében lenni. :)
Neten vett párszáz forintos kirakóval én is jártam így, de a türelemjáték és a móka megvan vele. Bravó a férjednek, rengeteg pici darabból áll ez a kép!
Brigi

Tüzes Beáta 2017. január 18. 23:41  

Ha feltennénk a képeimet a lépcsőfeljáróba, amit nagyon szeretnék, már egy múzeumi kiállítás lehetne. Remélem így lesz.

twinpeakprimitives 2017. január 19. 13:53  

Úgy néz ki, csak gyönyörű!
Ez egy nagy munka!

Palkó 2017. január 19. 18:01  

Bea!! Ez csodaszép lett!!
Ne mondd, hogy besokalltál, hiszen én pont úgy ismertelek meg, mint aki hihetetlen türelemmel és ízléssel a legapróbb részletekig összevadássza a szükséges kiegészítőket4 És ezt (is) nagyon tisztelem benned. No meg a kitartásodat ezeknél a nagy képeknél. És a gyorsaságodat... és... :)
Na, abbahagyom, nehogy elbízd magad!

Én nem ltom a hiányzó puzzle darabot, úgy tűnik, meglett :) vagy az én szemem nagyon rossz :(

Lehet, tényleg kellene rendezned egy kiállítást a képeidből, egy nagy terem biztos megtelne velük!

Kíváncsian várom az új nagyon rózsaszínt... :) :) :)

Palkó 2017. január 19. 18:02  

Na, elküldtem a megjegyzést, és rögtön megláttam a hiányzó részt :)
Attól még nagyon bájos ez a kép!

Edit 2017. január 19. 22:16  

Nekem is volt már olyan, hogy nem volt megy egy puzzle darab a végén, pedig bontatlan volt a csomag. De ugye lehet akár gyári hibás is. Aztán másnap a porszívóval felszippantottam, meglett! :)
Én is csak azért vettem észre, mert nagyban is megnyitottam a képet, hogy gyönyörködjek a részleteiben. (Egyébként meg sajna elég problémás a szemem...)
Brigi írta jól, nem is ez a lényeg, hanem a szórakozás, hogy közben jól érzed magad. :)

CathlenKata 2017. január 20. 12:36  

Csodás lett a leányzód! Csatlakozva a többiekhez irtó türelmed van és rettenetesen kreatív módon oldod meg a hiányosságokat.
Mi is lesz az a nagyon rózsaszín?

Talán nost nekem is meglesz az elveszett türelmem, mert addig nem csinálok semmit míg kész nincs a terítőm! Bár néha unalmas több mint 1 méteren át ugyanazt csinálni, de annyira a végefelé vagyok, hogy most már nem teszem félre semmiért. :-)

Eliz 2017. január 20. 14:01  

Az elözö hozzásolásokban már minden le van irva. Egyszerűen agyon szép.


Névtelen,  2017. január 21. 12:45  

Csodaszép lett ez a kép. Nagyon tetszik.

Lia

Holdgyöngy 2017. január 22. 8:42  

Csodaszép lett, minden ügyes embert irigylek egy kicsit. Főképpen csodálom. Minden elismerésem a tiéd! Ilyent még nem is láttam. Kérdezném, az a balerinás is a te munkád? Unokámnak vettünk hasonló pólót, csak annyiban, hogy balerina volt rajta és tüllből volt a szoknyája. Ezt meg sem közelíti.

Cat 2017. január 22. 17:04  

Nagyon szép lett a kép! :-)

Jucus 2017. január 23. 18:59  

Minden porcikája a helyén van a csajszinak, nagyon ott van!

Tüzes Beáta 2017. január 25. 20:30  

Holdgyöngy: igen, én csináltam, szalaghímzés.