Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2017. április 20., csütörtök

Megint tél van


Meleg hangulatot idéz a kép. Szeretem.


A paradicsom már bimbókat hoz. Kint meg esik a hó. Vacak időjárás van. A tegnapi bevásárlást elnapoltam, de ma már menni kellett. Olyanok voltunk a férjemmel, mint a bevetésen a katonák. Nem magam fölé tartottam az ernyőt, hanem a szemem elé. Ki-be fordította a szél. Az eső szúróan vágott, szóval küzdelem volt a buszmegállóig. Öröm volt hazaérni!
Milyen érdekes, hogy a hangulatom is visszafordult télire:


Az áruházban megvettem a leárazott sütiport. Karácsonyi hangulatom nincs, de téli van. Jó érezni a finom mézes illatát. Ha jön a lányom, akkor elkészítjük. Gondoltam én. De lehet, hogy akkor meg már pokoli meleg lesz. Megnéztem a szavatosságot. Idén októberben jár le. Akkor is jó.

5 megjegyzés:

Vera 2017. április 20. 20:29  

Szép a himzésed!
Csak nem akar csitulni a szél és ez a rettenetes idő!UUUtálom!!!!

JRosa_SZG 2017. április 22. 12:59  

Gyönyörű a hímzésed és ahogy a cikkedet olvastam nagyon rákívántam egy finom meleg mézeskalácsra. :-D Lehet sütök egy fűszeres muffint :-D

Palkó 2017. április 22. 18:31  

Én is hasonló képet fotóztam szerdán... mikor reggel kinéztem, totál ledöbbentem, hogy fehér hó borít mindent... szerencsére délutánra elolvadt, de melegedni csak ma kezdett az idő...

A tavaszi képed viszont nagyon szép, olyan vidám a hangulata! :)

Jucus 2017. április 22. 20:30  

Hű, mekkorát haladtál! Ügyi vagy! A hó miatt egyfolytában álmos voltam :o) Hamar visszajött a bekuckózós-hímzős hangulatom! Kedvezett az idő legalább a kézimunkázósoknak!