Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2016. július 14., csütörtök

Keretet vettem



Két egyszerűbb keretet vettem a Müllerben. Egyikbe került a cseresznyés kép, a másikba az oklevelem:


Mindkettő fel is került a falra.

Mostanában korán időt szakítok rá, hogy megírjam a bejegyzést, mert tudom csak órák múlva jelenik meg. De most kikapcsolom a gépet és 5 óra után visszatérek. Akkor belemerülök mindenki blogjának olvasgatásába. Addig is jó napot!

Most hozzáírok, mert érdekes felfedezést tettem. Nem most, de most teszem szóvá. Előre bocsájtom engem nem bánt. Összetartó csoportok alakultak ki. Ez jó. Nem tekintenek ki szakmai érdeklődésből sem szimpátián kívül. Ez nem jó.  Nagy hévvel, szinte rajongva kezdünk blogozni, később sértetten vesszük tudomásul bizonyos embereket érdeklünk. Azokat nagyon megbecsüljük. Van, akit nagyon meg is szeretünk. Ha ír, ha nem. Mélyen érzem a ritkán írt bejegyzésben, hogy nyomon követ, érdeklődést mutat. Ha elmegy a kedvem, miattuk írok. Persze, ez egy napló önmagunknak. De mégis izgatottan várom a megjegyzéseket. Ez nagyon fontos. Köszönöm mindenkinek a figyelmét!

22 megjegyzés:

Vera 2016. július 14. 19:41  

Most láttam hogy megjelentél...Nagyon szép a keret...jól mutatnak benne a kézimunkák...
én már olyan sokat írtam erről...lassan hisztis picsnek tűnök...mindig csititom magam...nem akarok kierőszakolni senkitől megjegyzést, aki nem akar...Maximum egy idő után csendes búcsút veszek, egy- egy blogtól...ennyi...

Tüzes Beáta 2016. július 14. 19:47  

Oh, én most a facebook-ot is figyelembe véve írtam és nem önös okokból. Nem helyes, hogy személyes érzelmek is betolakodnak szakmai szempontokba. Tehát: ami szép, az szép.

CathlenKata 2016. július 14. 19:57  

Mindenben egyetértek!
Sajnálok minden blogost, aki egy lájk miatt abbahagyja a blogolást. Én ugyan fent vagyok a face-n mert volt egy zárt csoport,ami végül nyitott lett azóta nem léptem be.

Nagyon szépeket alkotsz és én mindig lesem mikor teszel fel valami csodát, mert szép, mert inspirál engem is az alkotásra.

Monika 2016. július 14. 20:08  

Sokan mondják,hogy a blog egy napló,de nekem nem igazán az,hanem inkább levelezés.:) Mindig nagy öröm,ha ír valaki és bánat,ha nem érdekel senkit.
Nagy elismeréssel csodálom a hatalmas munkádat,hímzésedet.Én ilyenre képtelen vagyok,nem való nekem. És milyen szép mellette az okleveled!!!!Ahhoz is gratulálok újra!:)

Vera 2016. július 14. 20:13  

Én is fent vagyok...és szeretem is megnézni...mások munkáit...ennyi...

Edit 2016. július 14. 20:46  

Jók lettek a keretezett képek! Látom a nagy hímzéssel is jól haladsz. :)

A blogokkal kapcsolatos észrevételed bennem is épp ma fogalmazódott meg, csak Te hangot is adtál ennek.
Nem tudom, hogy hozzám úgy igazából kik járnak, mert néhány kivételtől eltekintve nem igen kapok kommenteket. Azokat pedig igencsak megbecsülöm, akik szánnak rám néhány szót.
A Face-n nem vagyok fent, de nem is bánom...

Fáni 2016. július 14. 20:52  

Nagyon jól kiemelte mind a kettőt a keret, jó választás volt. Nem is figyeltem, hogy a Müllerben is lehet keretet venni. Sokszor csak úgy látok egy jó keretet, hogy a giccses képet is meg kellene venni vele.
Valóban azt tapasztalom, szinte mindig ugyanazok írnak, de én is, újakat szinte nem is látok, így én sem tudok reagálni.
Az igazat megvallva, mostanában én is elég keveset írtam a blogtársaimnak/barátaimnak.
Fogjuk a melegre/ ellustulunk tőle /, kac-kac :)

Tüzes Beáta 2016. július 14. 20:59  

Edit: jó nálad lenni, én szívesen olvaslak.
Fáni:én is keresek újakat is. Nem vagyunk ellustulva, nem vagyunk inspirálva.

Tüzes Beáta 2016. július 14. 21:02  

Mamka: ez egy levelezés, igen.

Palkó 2016. július 14. 21:24  

Fantasztikus az a balerina! Díjat nyertél vele? Nem csodálom :) csak lemaradtam róla :( de így utólag is gratulálok! :)
A cseris kép is szuper lett!
Lassan én is visszatérek a blogvilágba, bár még csk szórványosan, még nagyon sok mindent kell megcsinálnom, de szépen alakul a lakás, és nagyon élvezek itt :)
Azért hiányoztatok, jó újra benézni :)

Tüzes Beáta 2016. július 14. 21:36  

Jaj Ildikó, itt vagy? Egészen hamar. Az internet lemondása és az új helyen igényelve azt hittem hosszabb idő lesz. Üdvözöllek! Írj az új otthonodról!

Névtelen,  2016. július 15. 0:51  

:)
Brigi

Névtelen,  2016. július 15. 6:39  

Nem mindenben értek egyet.
A blog az nem egy napló önmagunknak, másoknak írjuk. Ha nem így lenne, akkor a szokványos papirformát használnánk, ami önmagunknak szól csak, nem a világnak. Az embereknek különböznek a gondolatai, érzései, mindenki más erkölcsi normák szerint él, gondolkozik. Van aki tapasztalt, van aki kezdő. Van aki akkor is beszél , ha nem kérdezik. Van aki nem gondolkozik, csak megsértődik. Van aki nem véleményez, hanem oktat.Az embereknek az ízlésvilága, a szimpátiája valami iránt bizony különböző.
A bejegyzésedből nem derül ki melyik oldalról írsz, de mindegy is, az emberek mindenhol ugyanolyanok.
Mindenki számára más a szép, más az érték, más jellemvonás az értékes, fontos.
Természetesen azt vallom, hogy inkább beszéljenek az emberről, mint figyelnen kívül hagyják, de mindenkivel barátságban, napi kommunikációban lenni teljességgel lehetetlen. Nem tudom ki mennyi időt szán erre az életéből, hiszen mindenkinek van munkája, magánélete. Ezért korlátozódik le ennyire minden, csak azzal törődünk a szűk szféránkon kívül aki és ami igazán érdekel. Ezért szeretem jobban a telefonos vagy személyes kommunikációt is.

Névtelen,  2016. július 15. 7:15  

Vera, ezt a múltkor ugye megbeszéltük. Én viszont soha nem "viszont kommentért "írok megjegyzést, hanem mert tetszik valami. Ami nem tetszik vagy nem tartozik az érdeklődési körömbe, nem mozgat meg belüről,ott nem írok.
Van aki 3 nyomorék virág meghímzése után seg@nyalók hada elismerésében sütkérezik, van aki kiteszi szívét lelkét, akkor sem kap véleményt.
Én szeretem a normális ,lényegre törő megjegyzést pár mondatban, ami igazi , őszinte érzéseket , gondolatokat takar. A :❤️❤️❤️, csini, jó lett, szépséges etc.... bejegyzésektől áll a szőr a bőrömön. Azoknál még a semmi is jobb.

xJuDesign 2016. július 15. 12:24  

Nyár van, sokan nyaralnak, örülnek, hogy nincs wifi :)
Nagyon ritkán kommentelek, ez igaz, és fogynak a hozzám betérők is. DE: aki nem csak azért néz be a blogomra, hogy "cserekommentet" kapjon, az megmaradt.
Lényegre törő, hímzésközpontúak a bejegyzéseim. Akit meg a magánéletem érdekel, írjon privát üzenetet vagy csörgessen meg bátran:)

Rozy 2016. július 15. 15:09  

Igen, jól érzed, követlek :-) minden bejegyzésedet elolvasom, szakítok rá időt, viszont írni csak ritkán írok. Nem mintha nem lenne mit írni, vagy nem szeretnék. A munkahelyemen olvasom a blogokat, és igaz, hogy a magam ura vagyok, senki nem szól rám, ha munka helyett blogolok, de akkor nem haladok semmivel. Be szoktam osztani, hogy mindenkinek írjak, akit kedvelek. Hol gyakrabban, hol ritkábban.
Mutogasd csak az alkotásaidat szorgalmasan, én biztosan mindig megnézlek, és kicsit irigyellek (jó hiszeműen) azért a rengeteg kész képért, táskaért, stb.

Rita 2016. július 15. 21:49  

Megdöbbentem, hogy csak egy hétig tartott a keresztszemes kiállítás, úgy szerettem volna megnézni élőben a képeket, a te munkáidat is. Örülök, hogy van a blogvilág, köszönöm, hogy megosztod velünk az alkotásaidat.

Tüzes Beáta 2016. július 17. 19:42  

Mennyi jó vélemény okos, átgondolt emberektől!
Köszönöm!
Emőke: szuper! A fiatalok éleslátása lenyűgöző. Amúgy a kommenteléssel egyetértek. Lényegre törő...
Oké. Rosszul fogalmazhattam. Engem az ellenségeskedés lep meg.

Tüzes Beáta 2016. július 17. 19:44  

Még ezt nagyon fontosnak tartom. Emőke írta ez nem napló, így is van, hiszen akkor nem menne ki az internetre. De innentől fogva mivel közügy lett nem szabad számonkérni másoktól miért használják fel az ötleteinket.

Névtelen,  2016. július 17. 20:53  

Így igaz, azt hiszem Fáninál volt pont ez a téma.

Jucus 2016. augusztus 8. 20:03  

Egyik képed szebb a falon, mint a másik!
Gyönyörű lehet nálatok a lakás!
Nekem végre odáig kéne eljutnom, hogy bekereteztetem egyiket-másikat.