tag:blogger.com,1999:blog-2201427211011681568.post2092943695666754298..comments2024-03-28T21:28:19.505+01:00Comments on Sakurablogja: Díszgombokról és a narancslekvárrólTüzes Beátahttp://www.blogger.com/profile/11193829598518078109noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2201427211011681568.post-54923415681305952242013-01-21T22:50:41.251+01:002013-01-21T22:50:41.251+01:00Hogy Te miket tudsz!
Egyszer meg kellene nekem is ...Hogy Te miket tudsz!<br />Egyszer meg kellene nekem is próbálkoznom a narancslekvárral...<br />Netről van a recepted, vagy spéci?Palkóhttps://www.blogger.com/profile/06832125853851538227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2201427211011681568.post-58952782546107804522013-01-18T20:31:30.277+01:002013-01-18T20:31:30.277+01:00Az édesszájú tervező mintája biztos humoros, egyed...Az édesszájú tervező mintája biztos humoros, egyedi táskát "eredményez"! A narancslekvárral bűnbe vittél, elő kell vennem egyet, és igen, benne van a fanyar, kesernyés héj nálunk is! :) Ha szavazásra bocsátod: a fa süti gombokat meghagynám natur, elég színes maga a kép, a csokibonbonos gomb telitalálat, azt hittem először, hímzés az is. :D<br />BrigiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2201427211011681568.post-86740643740732529802013-01-17T23:07:29.733+01:002013-01-17T23:07:29.733+01:00Persze. Attól kicsit tartok,de remélem sikerül.Persze. Attól kicsit tartok,de remélem sikerül.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03092330044530533505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2201427211011681568.post-81410428240539633202013-01-17T23:02:29.486+01:002013-01-17T23:02:29.486+01:00Szép lett a hímzésed. A kész táskát is megmutatod?...Szép lett a hímzésed. A kész táskát is megmutatod?Fánihttps://www.blogger.com/profile/09317163932314403792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2201427211011681568.post-88722584847666519852013-01-17T22:09:14.310+01:002013-01-17T22:09:14.310+01:00Vera: ehetek belőle? Igen, én a kiwitől, mint a hé...Vera: ehetek belőle? Igen, én a kiwitől, mint a héján lévő szőrtől tartom magam távol allergiásként. A citrusok nem okoznak problémát. Szóval dzsemfix használásával vagyok bátor ehhez a lekvárhoz és igen, a héj elkerülésével biztosabb, hogy finom. De a férjem így szereti.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03092330044530533505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2201427211011681568.post-73831649432726961742013-01-17T21:23:15.798+01:002013-01-17T21:23:15.798+01:00Huuu, de jo ez a kep, szeretem a tehenes dolgokat!...Huuu, de jo ez a kep, szeretem a tehenes dolgokat!<br /><br />A fiam meg mar kerdi, mikor fözöm vegre a naracslekvart. Ritahttps://www.blogger.com/profile/07113859783713967639noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2201427211011681568.post-89776875303303431412013-01-17T21:19:42.414+01:002013-01-17T21:19:42.414+01:00A hímzésed szép mint mindig... Mi mást is írhatnék...A hímzésed szép mint mindig... Mi mást is írhatnék róla...<br />A narancslekvár igazán érdekes lehet, még sosem ettem ,és készítettem,... Mondjuk én a darabokat kihagynám... egyszer tán meg kéne próbálni... Zseléfixet vagy valamit teszel hozzá? Ehetsz belőle?Verahttps://www.blogger.com/profile/14959267710369514615noreply@blogger.com