Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. október 18., csütörtök

Hímzek, festek, kézimunka szobát rendezek be


Újabb részlet az őszi képből. Helyes és szép. Igazi őszi színek.


Ma délután ajtó és ablakkereteket festettem.Rendeltünk hőszigetelt alumínium redőnyöket és mielőtt a síneket felteszik le akartuk alatta ápolni a fát. A férjem csiszolta, glettelte, én meg ma lefestettem. Nagyon jó idő volt, élveztem kint lenni.


A mostanában bedobott IKEA katalógusban csak egy dolgot találtam ami érdekelt. Egy 150 cm hosszú 75 cm széles asztalt mindössze 11 ezer Ft-ért. Azt mondtam ez ingyen van. Mindig az étkező asztalra veszem elő a varrógépet, mert ott van hely az anyagot kiteríteni, szabni. De ilyenkor a család tálcán az ölében étkezik. Régóta szerettem volna olyan megoldást, hogy ne kelljen a varrógépet is mindig összecuccolni, eltenni, szóval egy munka szobában nagy asztalt. A tetőtérben van egy optimálisan világos szoba, a tetősík ablakokon dől be a fény, így itt fogok berendezkedni. Olyan rumli szoba most még. Sörös üveg amiből szívószál lóg ki...ah! Tini szuper dísz.
Megnéztük a lámpákat is, mert asztali lámpa nélkül az esti órákban dolgozni nem lehet. Csúúúúúúúúúcs, amit találtam pusztán 3000 Ft-ért. Mindenhol tudok vele világítani az asztal felületén. Nagyon pénztárca barát árai vannak az IKEA-nak.



Kedd reggel 8-kor itt állt a nagy fiam a kapuban egy tökkel. Arra gondolt, hogy ez jó lesz nekünk. Ki is faragta és este mécsest tettünk bele. Jól gondolta, sokáig néztük még itt bent. Ma este már kiteszem a kapuval szembe.

6 megjegyzés:

gromine 2012. október 18. 17:50  

Nagyon szép lesz az őszi mintád !!

Unknown 2012. október 18. 20:16  

Tényleg az, szeretem készíteni.

erdoseva55 2012. október 18. 20:20  

De jó lesz Neked, lesz varrósarok a házban. nekem is nagyon hiányzik, én is az étkező asztalon varrok, szabok:)És utálok folyton összerakodni:)
Szépségesen alakul a képed!
A tök olyan hangulatos, nálunk is ég benne a gyertya. Sőt a gyerekeknek az oviban is besötétítek, meggyújtom a töklámpásban a mécsest, bekuckózzuk magunkat a mesesarokba, és úgy mesélek. Nagyon szeretik:)

amilgade 2012. október 19. 20:15  

Nagyon jól haladsz az őszi képpel. Nekem is kellene egy ilyen varró sarok/szoba, mert szintén az étkezőasztalon varrok én is. :-(

Rita 2012. október 19. 20:41  

Eljen a kezimunkakucko!

Csodas az oszi kep.

Vera 2012. október 20. 8:47  

Már nem is tudom hányszor voltam megnézni ezt a képet amit most hímzel....Nekem nagyon tetszik...és oly szépen varrod...

A varrószoba nagyon jó megoldás...és a lámpa is... Nekem is ilyen van... Hasznos jó időtöltést és jó pihenést!
Apropó mi van a polár cuccosoddal?Mutathatnád...