Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2013. április 28., vasárnap

Un jour á Paris



A minta Les Brodeuses Parisiennes kollekcióból való. Egy ideje nézegetem a választékot, ez tetszik a legjobban. Nem csoda, virágzó cseresznyefát hímezni most jó. Gyönyörűek a színek és jól esik a kitérő a nagy nyári kép után, aminél most itt tartok:




Virágzik az eper és a mostanra az egy tőről kettőre szaporodó rózsaszín virágú szamóca. Azt tavaly csak az érdekessége miatt vettem meg, szép színfolt a fehér virágú eprek között. Tegnap előtt sűrű nemtetszésemet fejeztem ki és hangosan morgolódva írtottam a levéltetveket a sóskán. Képtelen vagyok megbékélni avval, hogy ez egy állandóan visszatérő probléma. Permetszerrel fel vagyok készülve, lucskosra fújtam vele a szárakat. Sajnos a leveleket zacskóba gyűjtve ki kellett dobnom, pedig már lehetett volna egy kis főzelék. Kell az a folsav, talán nem is ennénk ilyen egészségesen, ha nem lenne ez a kis kertem. A levelek nagyra nőve integetnek, hogy szedjem le, így aztán az is készül, csak úgy csemegének időnként. Elég valószínű, hogy emiatt nem mennék zöldségeshez. Jó dolog ez a kert.

Vacak hetem volt. Apu kórházban van, de mostanra lehet tudni mi a baj és elkezdték a kezelését. Megkönnyebbültünk. A gyógyulás lassú, de biztos. A látogatások kimerítőek a hosszú utazás miatt. Két óra oda, kettő vissza. Nem tudom melyikünk volt a nyűgösebb.

Ki kell egészítenem a megjegyzést!!!:
Problémám adódott és ez most már másodszor. Nem jelenik meg más blogokon a" kedvenc blogjaim " -ban az új bejegyzésem, de a régiek sem. ?????? Jó, nem jó, neki álltam helyre hozni a problémát, ami most még kilátástalan. Sorban nézek át mindent és ráakadtam un. spam megjegyzésekre. Ezt most látom és olvasom először. Van közöttük minta kérés is. Ha valakinek a kért minta fontos, keressen meg e-mailben. Nem is tudtam, hogy itt is van olyan, mint az e-mailban, hogy spam, azaz gyanus és zárolt...!

Azt hiszem az kavart be, hogy bejelentkeztem a google+-ra, a blogszerkesztésben is át kellett állítani, hogy ezt használom.

9 megjegyzés:

Vera 2013. április 28. 20:44  

Kedves Bea már megvagy....... hát ez van... a NET már csak ilyen..
DE most már emlékszem tavaly is megcsodáltam milyen szép színe van az eprednek...
Jobbulást apukádnak!!
A hímzésed nagyon szépen halad.
Szép hetet!

Vera 2013. április 28. 21:11  

És hova lett a fényképed???? mikor irsz van képed is...most meg nincs.

Vera 2013. április 28. 21:13  

Visszamentem megnéztem , mikor nekem kommenteltél még volt arcképed...most meg már itt sincs Nálad

Unknown 2013. április 28. 21:23  

Na, kérem, ez egy jó kérdés! Ráadásul ha újra szeretném rakni, akkor fogalmam sincs honnan szedjem elő. Hű, ez nagyon nem jó. Még fényképet holnap tudok újat csinálni, de legközelebb mi tűnik el?

Palkó 2013. április 28. 22:30  

Sokat haladtál a nagy képpel! ... és az új minta is ígéretes :)

A Blogger egy örök meglepetésforrás... :)

gromine 2013. április 29. 11:21  

Szép mintát választottá !

Rita 2013. április 29. 14:13  

Szinte érezni a képeden a nyár illatát!

Soule mama minden pénteken közzétesz egy képet az elmúlt hét egy múló, de megörökítésre érdemes pillanatáról. Aki akar, csatlakozhat, belinkelheti a saját képét. Idill? Nem tudom... Egy pillanatnyi nyugalmas sziget a midennapok rohanásában.

amilgade 2013. május 4. 22:22  

Jobbulást Apukádnak!

Annyira franciás, és aranyos képet választottál. Kíváncsi vagyok a végeredményre!