Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2022. október 24., hétfő

Meleg holmik


Két színből vettem baby plüss anyagot. Mindkét színből 1,5 métert. Ebből a méretből tudok gazdaságosan varrni pótlásokkal. A fehéret pizsama felsőnek használom és imádom. Jó meleg.




A pótlásaim is elfogytak. Készült egy itthoni szabadidő nadrág is,




és még egy pulcsi. Egy tv műsorban valakin láttam az ötletet, hogy műszörméből készült a nyaka. Megtetszett, kipróáltam. Ha ülök kicsit fázom. Mi is lejebb vettük a hőmérsékletet a spórolás miatt. Nem 18-ra, de 20 fokra és még szokni kell. Jól jönnek a meleg holmik. A mi rezsink havi 40 ezer ft-tal emelkedtek és bizony gondot okoz. Az áremelések miatt pedig sok mindent nem veszek meg. Elröppen a havi költség és nem is jut saját részre. Ünnep ha textilt veszek és ki kell gazdálkodni. Nem könnyű. Dühös vagyok!




A fele hímzéssel kész vagyok. Szeretem.




Ma pakolgatós napom volt és megörültem mikor megláttam ezeket a téli díszeket. Van itthon florisztikai szivacsom, az a kemény amibe virágokat lehet tűzni és alatta locsolni. Jól megmondtam. Szóval abba tűzdeltem. Mi a fene lesz ha elfogynak itthon a tartalékaim?!




 

Gyönyörű! Séta során gyűjtött levelek.

1 megjegyzés:

Rita 2022. október 25. 8:58  

Igazi kuckózós, meleg holmik! Jó ötlet a műszőr nyak!

Nálunk is csak 20 fok van bent, a hálószobában 18, de ott tényleg csak alszunk. A gyerekek ide születtek, ezt szokták med, sosem fáznak. Mi, felnőttek pedig beöltözünk télen.