Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2023. február 16., csütörtök

Pizsama


Varrtam egy pizsamát magamnak. Szombat délután hanyatt feküdtem az ágyon és méteráru webáruházakat kerestem a mobilon, árakat nézegettem és találtam nekem megfelelő könnyebb pamut anyagokat. Meg is rendeltem párat és ma elkészítettem az első tervemet. Az interneten olcsóbbak a termékek mint a boltokban.




 

Kicsit alábbhagyott a hímzési kedvem. A karfa mellett látszik a kandallóban égő tűz lángjából egy kevés. Még lesz egy sor, a kandallóról. Ez csak a széle.



Elkészült az MRI vizsgálat is, a leletekkel vissza mentem a reumára. Nem vagyok műthető, mert a porc csak 3-4 mmes. 1 cm környékén műtenek. Torna. Még keményebb gyakorlatok, a hát izomzatának megerősítése. Kaptam beutalót a gyógytornászhoz a gerincferdülésre is kérjek speciális gyakorlatokat. Még nem voltam. Azt reméltem a problémám hamar és tünetmentesre megoldódik, de avval kell szembenéznem, hogy ez bizony így marad. Nem örülök neki!

2 megjegyzés:

Rita 2023. február 20. 10:48  

Annyira cuki lett a pizsama! A Mikulás talán alszik most egy darabig a fiók mélyén... de már nem lesz sok hátra, ha legközelebb előveszed.
Hajrá, torna!

Tüzes Beáta 2023. február 20. 15:07  

Nem teszem el, csak most nem bököm olyan lelkesen.