Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. április 14., szerda

Confiture de lait kész



Ma elkészültem a tejes képpel.Nagyon tetszik.Több,mint 2 blanc fogyott hozzá.Elővettem a varrógépet is és megcsináltam a lányomnak a könyvjelzőt végre .Ha Victoria Sampler kerül a kezembe,képtelen vagyok ellenállni neki. Újra átnéztem a mintákat,melyik lesz a következő amibe belekezdek.Annától elirigyeltem a pillangós apróságot,de nagyobb lélegzetvételűt is szeretnék,mégpedig a Heirloom Stitching Samplert vagy a Heirloom Family Samplert.Viszont amikor végzek egy Victoriával,akkor csupa könnyű mintára vágyom.
Összeválogattam a fonalakat a "La Boutique" képhez és elővettem egy nyomtatott mintás vásznat hozzá.Régóta szerettem volna erre hímezni,de semmilyen minta nem stimmelt rá.Talán ez jó lesz,nem csak antik butikok vannak.De még gondolkozom.
Tegnap elmentem a Művészellátóba és vettem öregítő lakkot.Az van ráírva "galéria"patinát ad a festményeknek.Ugyanis nagymama egyik régi képét(1906-ban született) készülök kinagyítani,festővászonra ragasztani,egy kis csipke,szárított virág.Ehhez persze megy az öregítő lakk.De sok esetben nem értem miért kell mesterségesen öregíteni a vásznakat.Egy szó,mint száz,szerintem ehhez a butikos képhez ez a mintás vászon is jó lesz.Meggyőztem magam.
Sziasztok
Bea

1 megjegyzés:

Nina 2010. április 15. 20:28  

Uram Isten ez ám a tempó :)) De gyönyörűek!!