Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. április 15., csütörtök

La Boutique


Miután tegnap nemtetszésemet fejeztem ki a mindent teával megfesteni eljárás ellen,szépen teába áztattam a butikos vásznat,mert nagyon világosnak találtam.Most nagyon szégyenlem magam.
Ez a minta csupa baba.Egy igazi kis ékszer.Csak mosolygok miközben hímzem,mert eszembe jut róla:-Van nekem a Carlo....adj egy puszit apának reklám.Ez a részlet persze félrevezető,mert egy Country Cottage kép sohasem giccses.A babának egyenlőre gyöngyből van a nyaklánca,a rézcsatos bőröv,a táska,a fekete szalagos kalap és a mélyen dekoltált ruha megkívánta a gyöngysort.Most úgy gondolom a rézszínű lámpára üveggyöngyöket teszek,hogy kristálycsillár legyen,majd a kép egészét tekintve lehet hogy ezeket visszabontom.
A hét elején készültem a kertészetbe menni,de ma jutottam el.A fénykép szélén látható fehérszegélyes levelű csoda un.szunyogriasztó.Nosza,beleültetem a görög vázába a teraszra,hátha segít távol tartani a szúnyogokat. Láttam én már zöldalma ízű és mindenféle fűszernövényes muskátlit és általában mindig mindent meg akarok venni.Csodák vannak!
Megálmodtam egy régi képből photoshop segítségével felnagyított nagyon régi,féltenyérnyi képet A4-es méretre.Egyenlőre lehetetlennek tűnik.Eleve nagyon rossz a kép minősége,készült valamikor a 20-as vagy a 30-as években.Remélem sikerül valahogy.

0 megjegyzés: