Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. május 17., hétfő

Petits Bonheurs




Haladok a Madame la Fée képpel.És a hozzávaló kulcsot is megtaláltam a Sew and so-nál.A gomboknak még utána kell néznem,de abból nem csinálok különösebb problémát,keresek valami hozzá illőt.A minta címlapja sajnos csak x-szel jelöli,nem értem miért.?Ha mutatja az aranykulcsot, mert ugye ez egy kész kép, akkor a ...Rájöttem.Mert azt teszek oda amit akarok, a javaslat:Le Micro Bouton. Akkor minden rendben.

Mennyivel jobb ez a fotó, hogy napfényben készült!Pár napja vettem észre az első bimbót a futómuskátlin és a cseresznye is növöget.Féltem, hogy ez a nagy vihar sok kárt fog okozni a kertben.Kevéske lett,amúgy sem mernék panaszkodni, elnézve a miskolci,somogyi helyzetet.Milyen igaza volt a 9/A(Olivér osztálya)prezentációjának környezetvédelemből!Nagy a baj.Nagyon rövid idő alatt változott meg az időjárás.Más nyarakra és más telekre emlékszem.Május 17 van és fűtünk.(Ah!)

2 megjegyzés:

Nina 2010. május 17. 17:35  

Nekem nagyon szimpatikus, ha valaki opcionálisan írja, miket használj egy dizájnhoz :) Kifejezetten szeretek keresgélni hozzávalókat :)

Istenem, napsütés... Vagy egy hete nem láttam napot. Itt is iszonyú hideg van, 10 fok kint, 18 bent, és már nincs fűtés... Meg is fáztam jól. Röhej, hogy májusban ilyen remek idő van.. :(

Unknown 2010. május 18. 20:48  

Én leírnám miket kell használni,de még most én is csak ma rendeltem meg a charmokat,a többi beszerzési forrásáról még fogalmam sincs.
Az időre bárhova megyek cak panaszt hallok.