Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. július 3., szombat

Készletgondok


A csúnya kis babák piknikeznek, csónakáznak, napoznak. Jó nekik!

A megrendelt készletből kétféle fonalam is elfogyott és ez nagyon dühít.Sajnos nem először járok így. Ebben a dobozban tárolok minden maradékot a Victoria készletekből, szerencsémre mindkettőből találtam pótlást, ez alatt az értendő, hogy ugyanaz a márka, ugyanaz a számozás. Az egyik színe ugyanolyan, a másik teljesen más. Megpróbálok róla fotót készíteni, de ma vakít a nap, nem biztos, hogy érzékelhető lesz. Erre szánok egy külön bejegyzést.


Ezt a növényt nem tudom hogy hívják, de gyönyörű bokor válik belőle minden nyárra és tele van apró illatos virággal, emiatt méhekkel is. Amibe sikerült tavaly belenyúlnom, azóta nem bolygatom ilyenkor.


Az elvirágzott tulipánok helyére ültettem egynyári virágmagokat vegyesen. Ezek is nagyon szépek.
A héten nagyon örülök a napsütésnek, kitűnő a hangulatom, igyekszem magamba szívni a nyár hangulatát és raktározni az élményből télire. A medencében a víz 28 fokos, fürdök, napozok, barnulok. Na jó,minden nap csak egy órát.

Évelő harangvirág. Még márciusban vettem a kertészetben, hogy becsempésszek egy kis tavaszt a lakásba. Akkor is tele volt virággal. Májusba kiültettem és most újra virágzik.

0 megjegyzés: