Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. október 23., szombat

Christmas Gazebo


Van pár szép sorom hímezve,mutatom. Ha a korlátot hímző fonál vasalás után nem simul ki, vissza kell bontanom. Igyekeztem eléggé meghúzni, úgy éreztem túlzottan is, mégis lazán lóg és ez így csúnya. Ezt leszámítva oda vagyok ezért a mintáért!


Aranygaluskát sütöttem,nyami! Egyedül vagyok, unatkozom. Akkor tudok jól működni, ha van társaságom( legalábbis egy ideig ). Sokat dolgozik a férjem hétvégén is, sőt még karácsonykor is. Kérek egy új társat! Olyan álomszerűt, közös programokkal...

4 megjegyzés:

Laucica 2010. október 23. 16:10  

Inkább új munkát kérj neki, mégiscsak egyszerűbb, mint egy újhoz hozzászokni:))
A lógós kontúrhoz akartam hozzászólni egyébként:) Tapasztalatom szerint ha lóg, akkor lógni is fog akár vasalod, akár nem. Ezt általába alig látható apró öltésekkel szokták megoldani, 1-2-3 helyen odaerősíted az anyaghoz a fonalat és akkor már nem lifeg. Nem találok képet róla:(( még mindig imádom ezt a képet!!! Meg is ihletett:)))

Unknown 2010. október 23. 16:25  

Hogy érted,hogy nem találsz képet róla?A Sew and So-nál rendeltem.
A férjem soha nem hagyná ott ezt a munkát.

Laucica 2010. október 23. 16:31  

Jaj, a hosszú kontúr anyaghoz erősítésére gondoltam, amikor írtam, hogy nem találok képet róla!:) Elég rosszul fogalmaztam, kicsit kapkodok most, bocsánat! :)

gromine 2010. október 23. 20:42  

Hűha mennyit haladtál vele.
Leszoktam ölteni az ilyen hosszú kontúrt, úgy hogy, ahol felhúzom a fonalat, ott abba a szálba vissza is öltök , és nem lehet látni, de nem mozog.. igaz ezt még csak a Dim-es mintáknál próbálta.