Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. október 17., vasárnap

Kivágtunk, ragasztottunk...


Tegnap ismét kreatív hétvégét tartottunk hárman lányok: lányom, barátnője Enikő és én. Enikőtől kaptam két szép mécsestartót (fenn),üvegfestékkel díszítette. Ki is próbáltam este, hangulatos nagyon, csillagokat vetít az asztalra.
Szintén Ő készítette a képkereteket, dobozkákat, sok mindent csinált, hihetetlen, hogy belefért egy délutánba.



Kislányom Halloweenes dobozt készített, nagyon tetszik ez is. Olyan szép és dekoratív papírt választott, ami nem szívta el a ragasztó nedvességét, hosszú ideig kellett tartani egy motívumot, hogy a helyén maradjon. Melós volt nagyon. Közben készített nekem egy hópelyhet ablakdísznek, mielőtt majd kiakasztom lefújom glitteres hajlakkal. Ezt ajánlom mindenkinek. Sokat használom, ha készítek örökzöldből, virágból asztali díszt karácsonyra, azt is evvel fújom le. A hópehely elkészítése itt.
És hogy én mit csináltam? Kemény papírból mértem és vágtam ki 4 dobozkát és kettőt díszítettem is. De hullámos lett, a díszpapír levált, mérgemben bele akartam dobni a kukába. De a lányom elvitte, azt mondta kijavítgatja. Fotó sincs róla, azon nincs mit bemutatni. Második kísérletem, hogy én készítsek dobozt, de valószínű nem mindegy milyen kemény papírból készül, én inkább megveszem készen. Sok óra munka és használhatatlan, még mindig mérges vagyok miatta.


3 megjegyzés:

MinaEni 2010. október 17. 20:33  

Köszönöm a kreatív napot!
Ismét nagyon jól éreztem magam!

Örülök, hogy tetszenek a mécsesek!

A dobozok miatt, pedig nem kell mérgelődni...
Első kísérletnek nem rosszak!
Csak az anyagokat kell jobban megválasztanunk.

Lia 2010. október 18. 14:27  

A dobozok már ki is vannak javítva és már használatba is vettem őket.

Unknown 2010. október 20. 19:54  

Tényleg? Ez jó hír.