Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2011. november 27., vasárnap

Látogatottság

Az elmúlt három órában több mint 100-an látogatták az oldalamat. Ehhez képest ketten vették a fáradtságot, hogy emberileg véleményezzék a leírásomat. Jóleső érzés lehet ötleteket kapni, pláne öncélúan felhasználni. Nagy kérés lenne minimum egy köszönöm kérése? Személyes hozzászólást nem is remélek, de a minimumot...egy böfföt, egy köszönömöt igen. Igen, pedagógusszerű a hozzáállásom, de csúnyán kihasználást érzékelek, nemtörődöm, ez itt közzéteszi, én meg lekoppintom észrevétel nuku, bunkó vagyok, kit érdekel?! Sokat gondolkodom meddig érdemes blogot írni? Sokat jut eszembe, abba kéne hagyni. Ez számomra egy képes napló, amit majd 20 év múlva jó lesz visszanézni.

Ma reggelre megbántam a közzétett kirohanásomat és azért kapcsoltam be a gépet, hogy ezt a bejegyzést töröljem. De mégsem teszem, mert sokan véleményezték és ezek tanulságosak, jóindulatúak, fontosak nekem. Sokat gondolkodtam és azt hiszem elvárásom nem lehet sem a bloggal sem semmivel amit adok. Ki így, ki úgy fogadja és ez így van jól.

15 megjegyzés:

Ányi 2011. november 27. 21:14  

Bea, teljesen megértelek! Én is akadtam már ki ilyenen és igen, jogos, hogy mérges vagy a nem kommentelőkre. Én bevallom, hogy az elmúlt napokban nem jártam erre, ezért nem is szóltam hozzá. A házikódat akkor láttam utoljára, mikor elkezdted és akkor írtam is, milyen jól néz ki rajta a sok színes gomb. Azóta látom, készen is van és változatlanul tetszik :) Pár hete, amikor meglátogatok valakit, mindig hagyok üzenetet, ez lett a 'juszt-is-hozzászólok mozgalom' hatása. Ha nem ismered, itt a linkje: http://anyecs.blogspot.com/2011/11/juszt-is-hozzaszolok.html - előtte én is totál kiakadtam... Szerintem ne fejezd be, megbánnád. Nekem is volt egy régi blogom, hasonló okok miatt töröltem - de lett helyette egy másik, egy új és bár tudom, hogy magamnak írom, ahogy te is, azért jó, ha a látogatók elmondják a véleményüket. Én azt szeretem, ha egy megjegyzés után kis beszélgetések alakulnak ki, az olyan jó érzés... sok blogon működik és igen, jogos a kérés, hogy nálad is működjön, pláne, ha sokan járnak erre és pláne, ha megmutatod a 'műhelytitkaidat'. Szóval, mély lélegzet és nyugi... amúgy meg jó, hogy ezt kiírtad magadból! Fel a fejjel! Sok puszi: ányi :)

Vera 2011. november 27. 21:20  

Bocs,,,.. nekem tegnap egy óra leforgása alatt vagy 200-300 nézték meg ... elromlott a számlálom...
Nálad más a helyzet... mielőtt felhúznád magad kedves lányod volt kedves feltenni a forumra ahol én is tag vagyok... nos ott sokan nem is tudnak kommentelni....Ne haragudj ..
De most meg lehet lelövőm a meglepit:::.

Vera 2011. november 27. 21:27  

A címedre írtam nézd meg...

CathlenKata 2011. november 27. 21:33  

Én most értem ide, mert sajnos hiába vagyok feliratkozva olvasónak nem jelenik meg nálam a blogfrissítés.:-( nemcsak a tiéd másé sem sajnos!

Egyszóval ha nem bánod kedves Bea ide írnám, hogy nagyon aranyos lett a mézeskalács házikód:-)olyan ennivaló lett.

Ne mérgelődj, mert nem éri meg hidd el. Nálam is sokan járnak mégis csak 1-2 emberke hagy üzenetet, és nem azért mert nem a blogspoton blogolok.
De emiatt nem hagyom abba az írást.

Unknown 2011. november 27. 21:39  

Vera: mi? ki? hova? Milyen fórumra?Egy óra alatt 300 látogató, ez irigylésre méltó, de ennek a harmada sem ír:helló, csak úgy vagyok a búban, blabla...

Névtelen,  2011. november 27. 21:44  

Beáta, akkor most töredelmesen elnézést kérek, hogy erre jártamban nem kommenteltem minden alkalommal, de mentségemre szóljon :), hogy csakis azt lehet ismételgetni, hogy "Ez (már megint) bájos/gyönyörű/hangulatos!" :)) Mentségem még :), hogy 100%, hogy nem koppintom le a munkáidat - egyszerűen azért, mert nem tudnék ilyen aprólékos, kifinomult műveket létrehozni.
Brigi
Utóirat: kár lenne törölni ezt a naplót! :)

Unknown 2011. november 27. 22:11  

Nem, nem! Nem a néha írókról van szó.

Unknown 2011. november 27. 23:32  

Ányi:megnyugodtam. Folytatom, csak magamnak.

Laucica 2011. november 28. 10:30  

Még jó, hogy én nem voltam abban a százban, engem nem érint:) De az jutott az eszembe, hogy lehet, hogy én sem írtam volna, mert most nem aktuális. Aztán ha egyszer házikót csinálnék, akkor emlékeznék, hogy láttam itt egy leírást, és akkor megcsinálnám és megírnám, hogy köszönöm szépen, ez nagyon hasznos volt! Én azért raktam ki oldalra a blogomon a hozzászólásokat, mert néha előfordul, hogy egy éves bejegyzéshez írnak nekem, és ha ott nem jelezné, nem is tudnék róla! És akkor jól esik, hogy nem felejtődött el, és nem csak a legfrissebbeket nézik, hanem van, aki lapozgat is! Jó, ez sovány vígasz, de ez is egy hozzáállás;) De a házikó tényleg nagyon szép lett:))

Vera 2011. november 28. 11:21  

MEGKAPTAM:::::::::::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!JAJ NAGYON KÖSZÖNÖM!!!SZOKTAD A LEVELEZŐT NÉZNI? IROK MAJD::!!!!KÖSZÖNÖM!!

Tündérke 2011. november 28. 12:31  

Nagyon megértelek, én is ezért csatlakoztam Ányi kezdeményezéséhez...

Unknown 2011. november 29. 15:45  

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a megértést,ígérem nem lesz több ilyen kirohanásom, mert valóban nincs mindig véleménye az embernek és unalmas mindig dícsérni is. Ahogy Ányi tanácsolta: mély levegőt és nyugi!

Kati 2011. november 29. 18:02  

Csak ugy elkezdtem keresgelni valami szep horgolasmintat egy himzett terito korulhorgolasara,de ugy belefelejtkeztem a kulonbozo bloggok olvasasaba es nezegetesebe, hogy igy sosem lesz befejezve a teritom. Mindenkinek gratulalok, akik megosztjak az alkotas-elmenyeit ismeretlenekkel es elaruljak,hogyan keszult. udv Kati

Rozy 2011. november 30. 10:35  

Belegondoltam abba amit írtál. Kb.egy hónapja bukkantam rá az első kreatív blogra, azóta rengeteget átnéztem, és igazad van, csak megnéztem. Valahogy nem vettem soha a bátorságot, hogy írjak, pedig annyi szebbnél szebb dolgot láttam. Valaha én is sokat kézimunkáztam - varrtam, kötöttem, keresztszemeztem, hardangert hímeztem - még a fiam születése után is. Majd belekezdtem a vállalkozásba, jött a kislányom, és szabadidő hiányában, vagy csak lustaságból? elmaradt a dolog. Nagyon hiányzott az alkotó munka, a blogoktól - tőletek - kaptam egy lökést, erőt az újrakezdéshez. Előkerült a négy éve abbahagyott hímzés, a kötőtűk. Megint tervezek, és valahogy jobban érzem magam, fáradt vagyok a mindennepokból, de kézimunka megnyugtat.
Ezért jár Neked és a többi blogolónak egy nagy-nagy KÖSZÖNÖM.
Létrehoztam egy blogot, de csak az elején tartok, nincs rajta nézni való. És lehet, hogy csak az új esztendőben jut rá idő, hogy befejezzem.
Köszönöm a kritikát, nálam a közepébe talált, ezután kommentelek.
Ja, és a házikó nagyon jól sikerült. Ha kicsit nagyobb lesz a lányom (4 éves) talán mi is belevágunk. Szép kézimunkázó napot kívánok, Zsófia (Rozy70)

Unknown 2011. december 1. 17:24  

Rozy: szerintem szabadidő hiánya miatt maradt el, én csodálva figyelem a gyerekes anyukákat, hogy még kézimunkára is jut idejük. A vállalkozás is és a kisgyerek is nagyon sok energiát igényel. Ha lesz blogod írd meg az elérhetőségét, szívesen megnézném.