Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. július 20., péntek

Velence, Balaton


Hát, a keresztszemes mintaíven kontúrként szereplő vonalakat egy-egy hurokkal oldom meg és igen zagyva szegény cica feje. Legyünk jóindulatúak, igenis mosolyog!




A legkisebb gyerekem is elérte a felnőttkort. Azt hittem ez megkönnyebbüléssel tölt el, de semmi. Aggódunk, foglalkozunk velük, ha nem is ugyanúgy.



A héten festettem, mázoltam, súroltam, hisztiztem és nagyon kedvetlen voltam minden nap. Úgy adódott, hogy a férjemnek volt ideje és elvitt autókázni kikapcsolódásképpen. Megálltunk Velencén, mert akkor nekem feltétlenül ennem kell hekket. A képen még csak kávézom és várom a frissensült halat.


Meg akarta mutatni a viaduktot, völgyön átívelő híd, érdekessége, hogy gyönyörű a panoráma a Balatonra. Kiszállni nem lehet, így menet közben készítettem képet. Hát, ez így...



Letértünk az autópályáról, hogy lássam a magasságát. Tényleg klassz.




A Balaton gyönyörű, mint mindig. Méltánytalanul kevés a turista itt is, Velencén is.

Mielőtt útra keltünk Anyunál voltam látogatóban és rossz hírekkel fogadtak. Kezd leállni a veséje, felfekvés is kialakult. Csak fogom, szorítom a hideg kezét, annyira tartanám... Sokat pityergek.
Sok minden átértékelődik. Apukám felhívott, meghallgatja, hogy mennyi a dolgom és elhatározta, hogy segít. Ő is jön a nyugdíjas házba, fest, ragassza a linóleum elvált szegélyét és amit csak tud. Ebben a zavaros lelkiállapotban, amiben mostanában vagyok álmodozásra ragadtattam magam. Fejembe vettem, hogy aug. 21-én levő szülinapjára olyan ajándékot adnék, ami még sokáig éltetné, hozzá most még jobban ragaszkodom. Még soha nem utazott repülőn. Valahogy szeretném megoldani, talán három nap Párizsban...Most ezen agyalok. Nem az ötlettel van a baj, hanem az árával.

5 megjegyzés:

lujza62 2012. július 20. 18:45  

megértelek és nagyon sajnálom anyudat.igazán itt csak a szeretettel lehet már segíteni átsegíteni.Gratulálok a nagykorúnak.szép lesz a cicád ne aggódj kikapcsol remélem a napi gondokból.Ha lejutok a balcsira a hekket én sem hagyom ki,az idén igaz a balaton is kimarad:))

Unknown 2012. július 20. 19:09  

A Balcsi egy átfutott nap. Jó volt látni, de nyaralásra már nincs igényem, nincs pénzem...
Jól esett a megértésed!

Névtelen,  2012. július 21. 0:44  

Teljes együttérzésem. Szeretetreméltó idős barátnőm veseelégtelenséggel küzd. Vele mosolygok, erős vagyok, bármit megcsinálok, ha kell - utána meg zokogok (sőt bőgök). Néha úgy érzem, nem bírom végigcsinálni. De nem lehetek olyan önző, hogy ne legyek mellette. Biztos megérted, ha azt írom, egy nagy ölelést küldök!
Ez a kis bolondos Tralala-cicád is derítsen jókedvre! :) Fiadnak szép jövőjű felnőttkort, jó szaktudást és kitartást!
Brigi

amilgade 2012. július 22. 19:58  

Isten éltesse a Nagykorút!! Kitartás Neked! Most jönnek a nehezebb idők.

gromine 2012. július 23. 8:40  

Sok boldog szülinapot fiadnak , sajnálom anyukádat.
Szépen halad a cicád !