Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. augusztus 28., kedd

Kis táska



Élvezem az ideális időt és most egyszerre akarok csinálni mindent ami elmaradt. Ez a kis táska jobban megdolgoztatott mint elsőre hittem. Ez nem újság, mindig így van. Olyan módon terveztem a cippzárt varrni, hogy nem tudtam rájönni hogyan rögzítsem bele géppel a bélést, így kézzel öltögettem , ami jó órát eltartott. De kész és használható!





Két képemet kereteztettem és bánt, hogy nem tudom megmutatni milyen gyönnnnyörűek lettek, mert az üveg minden esetben az én tükörképemet mutatta és nem azt ami benne van. Sok sok fotóból választottam ezeket, de egyik sem igazán jó. Az őszi képet tökéletesen csinálták meg, az alsó hullámos, nincs jól kifeszítve a hímzés és uralkodnom kellett magamon, hogy ne vigyem vissza, mert ilyen sok pénzért nem ilyen munkát vártam. Csak tudnám hol lehet ezeket a díszes kereteket kapni, mindig én keretezném!

10 megjegyzés:

Vera 2012. augusztus 28. 18:25  

Ó Bea! De szépségeket hoztál! Majd még jövök.... épp valami kütyüt keresek/de nekem nincs/ Valami szütyőt vagy valami hasonlón ügyködöm... Még ilyet sosem csináltam...Na pá....

Fáni 2012. augusztus 28. 21:16  

Szervusz Bea! Nagyon szép dolgokat hoztál!
Végül is nekem is teszik ez a szín, csak azt nem tudom, később tudok-e ugyan ilyen színt festeni, ha elfogy a fonalam. Azt szeretném Tőled kérdezni,amíg össze nem érnek a színek, melegíteni kell a festőlevet?

erdoseva55 2012. augusztus 28. 21:21  

nagyon szépségesek! igen, nagyon bosszantó, hogy az ember tökéletes szépen kihímezi, aztán a keretezésbe csúszik némi hiba. Én is jártam már így, hogy rosszul feszítették ki az anyagot.
Ennek ellenére gyönyörűségesek. annyira szépek a színeik, hogy szinte észre se lehet venni, hogy az anyag picurt hullámos.
A kis táska nagyszerű darab, hát jó sokat dolgoztál rajta! Csak dícsérni tudlak érte! :)

Unknown 2012. augusztus 28. 22:06  

Évi:eddig forrongtam és most lehűtöttél.Tényleg ez csak kicsit hullámos...de MIÉRT? Nehéz beletörődni.

gromine 2012. augusztus 29. 7:57  

Nagyon szépek lettek ! !!!!
Én is jártam már úgy, hogy hullámos volt az anyag keretezés után . Vissza is vittem, és kijavították és nem kellett újra fizetni semmit sem.

Jutka 2012. augusztus 29. 15:35  

Szépek a hímzéseid ... az a tökös:)) most nagyon megfogott a színvilága és a második kép is gyönyörű, talán a bogyók miatt nem mert5ék nagyon feszíteni.
Próbálj meg oldalról fotózni talán akkor nem látszik a visszatükröződés.

Névtelen,  2012. augusztus 29. 21:00  

Öröm viszontlátni a hímzéseidet keretben (mégha nem is vagy elégedett a Heirloom Homecoming keretezésével :)). Remélem, találsz rá megnyugtató megoldást. A kis "dobozforma" táska jó kis türelemjáték lehetett! :)
Brigi

Gesztenyeszív 2012. augusztus 30. 9:03  

Nagyon szépek a képeid, a tökösnek a színvilága, a házikósnak a csipkemintája valami gyönyörűséges!!!

Vera 2012. augusztus 30. 18:54  

Na itt vagyok újra. Ezek a munkáid nagyon jók lettek! Lehet hogy nem jól látom, de én hullámokat nem látok...De Te bizonyára jobban látod...Eszembe jutattad a madáretetőst megint.. ennek a mintáját küldted....ez már akkor is nagyon tetszett... most is.... Ügyes vagy......

amilgade 2012. szeptember 1. 22:31  

Szépek a képek! Igen iszonyatos drága a keretezés, igazából fogalmam sincs, hogy miért!!!