Rendszeres olvasók

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. október 28., vasárnap

Újra filc patchwork


 Újra rendeltem egy patchwork stílusú filckészletet és azonnal hozzá is kezdtem. Valószínű, hogy az őszi kép hatására ragaszkodtam olyan csizmához ami szintén kültéri karácsonyi együttes. Jeges macival, nyuszival, hóemberrel. Érdekes, hogy az összes készletből ez az utolsó együttes volt a megrendelési oldalon, ami azt jelenti, hogy a legkevésbé népszerű. De nekem pont ez kellett! Összesen 20 dollár volt, nagyon megérte, ráadásul kandalló fölé felakasztható csizmám még soha nem volt. Igaz, kandallóm sem. Tavaly majdnem lett, sokáig mérlegeltünk, de nem praktikus.


 A jeges maci sáljával kezdtem és sokáig tartott mire kikísérleteztem hogyan tudom a rojtokat megcsinálni, mára elég is volt. Nekem tetszik. Nagyon megszerettem ezeket a készleteket.Nagyon szép ez a ruha. Könnyedén kommentálom, mert a nagy részén túl vagyok. Most már öröm lesz készíteni a többi részletet.A pillangó kontúrozva és gyöngyözve. Én csak tündérpornak hívom a fehér gyöngyös részeket. Nagyon szeretem ezt a képet!

Én ezt nem értem.7-en nézték meg a bejegyzést, a számláló szerint több mint százan. Most melyik az igaz?


4 megjegyzés:

Orsi 2012. október 29. 5:33  

Beáta!
Nagyon szép lesz az őszi kép...

Persze a téli is,még kandalló nélkül is :)

Vera 2012. október 29. 6:40  

Nagyon szépen alakul.......Jó látni milyen szépen haladsz a hímzéssel... Hiába ügyes vagy.
Találsz helyet, ha kész lesz a kép....Jó varrógatást!A hóemberről nekem mindig a tél jut eszembe, és a hideg, meg a hó ,még ne jöjjön...

Jutka 2012. október 30. 20:19  

Tegnap fordítva volt felrakva a bejegyzés elől volt a tündér, az hova tűnt a megjegyzésem sem találom?

amilgade 2012. október 30. 21:50  

Egyre szebb ez az őszi kép!