Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. november 5., hétfő

Karácsonyfa dísz



A hétvégén lányommal közösen nézegettük, hogy textil díszítéssel hogyan lehetne hungarocell csengőt, gömböt készíteni. Sok jó ötletet találtunk egy lapban, de azokból az anyagokból ami itthon a rendelkezésünkre állt ezt alkottuk. A lányom azt mondta ez olyan szexi karácsonyfa dísz lett, jé...és tényleg. Egy ilyen kis mütyürhöz jól szétpakoltunk, mire ezt meg azt jónak találtuk hozzá. A kreatív munkának az a lényege, hogy ami van itthon azt kell ötletesen felhasználni. De ez nem így van, szeretnék még hasonlót készíteni és ahhoz bizony beruházni kell. Igaz, pár száz ft-os szalagokat, mert van még elképzelésem.


Kora ősszel jutott eszembe, hogy préselek virágokat. De ehhez apró kell és ilyen csak a rezgőn és a muskátlin volt. Jövőre jobban résen leszek. Ezek is szépek és készült két kicsi lifegő a kulcstartóra. Tapéta ragasztóval rögzítettük és lakkal vontuk be. Az egyik gyöngytollal van díszítve.


Lassan elkészül a csizma. Változatlanul imádok vele foglalkozni, de már hiányzik az őszi tündérem és a keresztszemes hímzés. Ha ez kész, visszatérek hozzá.



4 megjegyzés:

gromine 2012. november 6. 10:11  

Szuper a csengő !!!

erdoseva55 2012. november 6. 20:22  

Ez a csizma annyira tetszik! :) Nagyon vidám színek, és kedves formák! :)
Mennyi mindent alkotsz! Nagyon ügyes és kreatív vagy! :)

Névtelen,  2012. november 7. 1:06  

Ó, és én még mailben kérdeztem, hogy ebben a borús időben van-e kedved alkotni... :) Hát ez nem kérdés! A Te esetedben legalábbis. :)))
A csizma olyan, mintha egy kedves gyerekmeséből ábrázolná a boldog "itt a vége, fuss el véle" hangulatot. :))
Brigi

Tasarıbell 2012. november 10. 20:24  

Dear Bea! your felt works are very nice.. very cute.. congratulations! greetings :))