Rendszeres olvasók

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. november 5., hétfő

Karácsonyfa díszA hétvégén lányommal közösen nézegettük, hogy textil díszítéssel hogyan lehetne hungarocell csengőt, gömböt készíteni. Sok jó ötletet találtunk egy lapban, de azokból az anyagokból ami itthon a rendelkezésünkre állt ezt alkottuk. A lányom azt mondta ez olyan szexi karácsonyfa dísz lett, jé...és tényleg. Egy ilyen kis mütyürhöz jól szétpakoltunk, mire ezt meg azt jónak találtuk hozzá. A kreatív munkának az a lényege, hogy ami van itthon azt kell ötletesen felhasználni. De ez nem így van, szeretnék még hasonlót készíteni és ahhoz bizony beruházni kell. Igaz, pár száz ft-os szalagokat, mert van még elképzelésem.


Kora ősszel jutott eszembe, hogy préselek virágokat. De ehhez apró kell és ilyen csak a rezgőn és a muskátlin volt. Jövőre jobban résen leszek. Ezek is szépek és készült két kicsi lifegő a kulcstartóra. Tapéta ragasztóval rögzítettük és lakkal vontuk be. Az egyik gyöngytollal van díszítve.


Lassan elkészül a csizma. Változatlanul imádok vele foglalkozni, de már hiányzik az őszi tündérem és a keresztszemes hímzés. Ha ez kész, visszatérek hozzá.4 megjegyzés:

gromine 2012. november 6. 10:11  

Szuper a csengő !!!

Éva Erdős 2012. november 6. 20:22  

Ez a csizma annyira tetszik! :) Nagyon vidám színek, és kedves formák! :)
Mennyi mindent alkotsz! Nagyon ügyes és kreatív vagy! :)

Névtelen,  2012. november 7. 1:06  

Ó, és én még mailben kérdeztem, hogy ebben a borús időben van-e kedved alkotni... :) Hát ez nem kérdés! A Te esetedben legalábbis. :)))
A csizma olyan, mintha egy kedves gyerekmeséből ábrázolná a boldog "itt a vége, fuss el véle" hangulatot. :))
Brigi

Tasarıbell 2012. november 10. 20:24  

Dear Bea! your felt works are very nice.. very cute.. congratulations! greetings :))