Vera kérésére...
Rákóczi túrós. Süti van, lesz, gyakorolni kell...
Cukrászati szempontból nem az igazi, itthon persze jó. Felforrósított recés késsel kell felvágni tökéletesen, ez a cél. Nem megy. Nem tudom mi lesz, ha vizsgamunkára kerül sor...
Hibás terméket nem lehet a cukrászati pultba tenni.
Nem, nem segítek a lányomnak, hiszen nem én vizsgázom.
Vannak a cukrászatban előírt receptek....., én meg készítek finom sütiket. Káoszos a benyomásom, nem itthonra készülnek, tudom, ez az első amit készít. Nem jó. De akkor most mi legyen? Minden nap sütni, gyakorolni az pokoli sok pénz és az nincs. Nem tudom mit gondoljak...
Mellesleg túl sok a lekvár is. Ah!
7 megjegyzés:
Ettől legalább nem hízom!!!! Köszönöm!!!!!
Írhatnál valami kritikát is! Kíváncsi lennék rá.
Lehet, hogy nem felel meg hivatalos elvárásnak, de ez a Rákóczi túrós bizony gusztusos! :) Mostanában több cukrászda is kínál házi jellegű sütit, esetleg vevők lehetnek a kísérletekre. Érdemes körbekérdezni, hátha visszajön a nyersanyag, a munka ára...
Nehéz lehet a gazdag, dús otthoni receptekről átállni a látványra koncentráló "gyártásra".
Brigi
Kérnék csőpostán egy szeletet!
Igen, sok munka, és gyakorlás! De menni fog!
Nem tudok kritikát mondani.. mert nem szoktam készíteni és nem tudom milyenek kellene lenni. Ahogy így elnézem ennék belőle...
Minden kezdet nehéz... gyakorlat teszi a mestert... így elsőre ez a két közmondás jutott eszembe :)
Én is elfogadnék egy(két, három) szeletet belőle... gyengém a túrós... :)
Annyira jó, hogy ilyen bátorítóan írtatok!Köszönöm!
Tényleg: sok a lekvár. Bumm. Akkor finomabb és kész. Jó ez természetesen, én csak attól félek vizsgamunkának bele kötnek.
Megjegyzés küldése