Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2014. április 6., vasárnap

Summer, azaz nyár


Ez a kép bemutató, hogy milyen lesz. Sara Guermani tervezése, ami első látásra nagyon megtetszett. Álomfalu a gyümölcsfával, állatokkal, a kiteregetett ruhákkal. Békés környezet.


A munkához előírt színeket kicsit újra terveztem, a kép alkalmas a kézzel festett fonalak használatára. A szélén levő gyönyörű virágokhoz háromféle zöld helyett egyet festettem mindhárom színre, így csak egyszer kell befűznöm. Az alap világos barackszín és hogy látszódjon rajta a fehér virág, azt apró gyöngyökkel készítem. Viszont kellene nekem két liba vagy kacsa gomb. Nem comb, gomb.Az a bosszantó, hogy a napokban rendeltem Amerikából gombokat, mert 0,99 dollárra le volt árazva sokféle, de pont libára nem is gondoltam!  Ah!


Ház után ház és el is gondolkodtam azon, hogy ez a téma miért lehet olyan népszerű? Nem tudom és az is lehet, hogy csak én szeretem . Az utóbb hímzett kép más. Elegánsabb. De pokolian unalmas az a nagy terjedelmű járda!

8 megjegyzés:

Vera 2014. április 6. 20:39  

Ehhez hasonló telet láttam... Így összességében nagyon szép kép lesz...Milyen sokat hímezték belőle...Mérete mekkora lesz?
JJJó, majd túl leszel a járdán is ... és újra könnyű lesz varrogatni.!

Fáni 2014. április 6. 20:41  

Nagyon szép lesz. Mindig csodálom, hogy ilyen nagy képeket készítesz, én még mindig az apróságoknál tartok.

Palkó 2014. április 6. 20:49  

Gyönyörű képet találtál! Tényleg álomfalu :)))
A másik pedig... elakadt a szavam! :) Nem akarom ismételni magam, de akkor is így van: fantasztikusan gyors vagy! :)

Rita 2014. április 6. 20:57  

Tudtad, hogy Sakura-ünnep van a Füvészkertben?:) Most olvastam az URBAN: EVE-blogon.

Szuper lesz az új kép. Libás-kacsás gombot hátha lehet majd kapni húsvét után, leárazva.

Minden egyes járdakővel kevesebb, hajrá!

Unknown 2014. április 6. 21:15  

Vera: a kép kb. 50x50-es lesz.
Fidike: Sakura ünnep a japán cseresznyefa virág ünepe. Kedves tőled, hogy felhívod rá a figyelmem, de az igazság az, hogy képtelen voltam a blogot elindítani az általam kitalált nevek alapján, mert mind foglalt volt és a Sakura név hírtelen jutott eszembe, de tartalma ennek számomra nincs. Persze, hogy imádom a cseresznyefa virágzást, de... Szóval a sakura egy japán szó és jelentése: cseresznyefa virág, de én nem azonosulok vele.

Barbaral 2014. április 7. 11:47  

Gyönyörűséges munkába kezdtél megint, a téli változata is nagyon-nagyon tetszik.
A másik házikód szintén remekül halad:).

gromine 2014. április 7. 15:27  

Nagyon szép lesz majd a falud. Milyen jó ötlet, hogy festett zöld fonalat használsz és a három helyett így egy kell majd.

Névtelen,  2014. április 7. 20:32  

Egyik falu szebb, mint a másik! :) Tényleg teljesen más a stílusuk, a hangulatuk, nem lehet ráunni ezekre a képekre. Jó figyelni, ahogy kibontakoznak a tűd nyomán. A festett fonalad itt különösen praktikus, igazán gyakorlatias vagy! :)
Brigi