Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2016. december 7., szerda

Gyönyörű loknik


Érdekes, de nagyon szép színekkel dolgozik a minta megálmodója: C. Igla. Lila színek is vannak a szép fürtökben.
A térdem nem javul, ma vett a férjem olyan Algoflexet, ami izom és ízületi gyulladásra van. Eddig csak Kalmopyrint vettem be esténként. Smafu. A pihentetés használ a legtöbbet. Tegnap, mikor már csak enyhén fájt, elmentem bevásárolni. Tyúklépésben jöttem haza és be kellett látnom a héten jobb ha csak itthon toporgok.
 Megerőltettem. Máskor is jöttem már haza gyalog 5 buszmegállót, de most jól ki is léptem. Két héttel ezelőtt körzeti dokinál voltam beoltatni magam ABH vírustörzsek ellen és azt mondta szokott látni az utcán és szerinte túl lassan megyek. Néha húzzak bele, jót tesz az egész keringésnek. Igaza van, szót fogadtam. Azt nem mondta hogy most loholjak hazáig, csak magamat hibáztathatom. Nekem ez még újdonság milyen kímélettel kell bánni a testemmel, de ez van. Öregedik.

9 megjegyzés:

Vera 2016. december 7. 21:07  

Nagyon szép...pihenjél sokat......és a télapó?,

Vera 2016. december 7. 21:12  

Most olvastam... nagyon köszönöm...

Rita 2016. december 7. 21:39  

Micsoda hajzuhatag!

Hajrá, pihenj sokat! (Óvatos torna esetleg?)

Tüzes Beáta 2016. december 7. 22:14  

Rita: még nem tudtam rávenni magam az itthoni tornára, pedig az lesz a megoldás. Főleg a nyújtások és lassan...

Dóra 2016. december 8. 8:13  

Nagyon szép lesz. A lila nem a kendő része?

Ha időről-időre vacakoló térdeddel jól kiléptél, aztán meg karácsonyfát díszítettél és létrára vagy stokira lépkedtél fel-le, akkor azzal is megadhattad a kegyelemdöfést a térdednek. Ha ez megnyugtat, én 39 évesen figyelek, hogy ne erőltessem meg a jobb térdem. Mi lesz itt 20 év múlva?
Dokibád dobjon meg fastumgéllel, vagy Flector tapasszal. Mondd meg neki, hogy nem tudsz bemenni a receptért a rendelőbe, csak az urad beugrik érte.

CathlenKata 2016. december 8. 15:58  

Nekem a Flector tapasz vált be, 12 órán át hat. Bár a térdem így is akkora mint egy kilós kenyér:-( De legalább nem fáj!

Edit 2016. december 8. 19:46  

De szépen alakul a nőci!
Az egészségedre meg vigyázz nagyon! Valószínűleg a mozgatás, a torna fog jót tenni, csak nem mindegy, hogy csinálod. Nehogy még többet ronts rajta!

Névtelen,  2016. december 10. 8:45  

Igen, mikor az ember belemegy a részletekbe, sokszor elképed, hogy az összhatás érdekében milyen színekkel, technikákkal dolgozik a képet megalkotó művész.

Gyönyörű lesz!

Lia

Tüzes Beáta 2016. december 10. 20:17  

Vettem egy nap ágynyugalmat, nagyon jót tett. Azután ráléptem a kutya által a szőnyegre hordott falatjára és hírtelen felrántottam, ugyanott vagyok. Hétfőn dokihoz megyek.
Dóra: Külső öltések fátyol lehet, a nyaka körül is van lila. Szuper ez a kép!