Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2017. február 27., hétfő

Nyuszi készen, ZÁLLATORVOS- ajánlom!!!!!!




Cipője,

 bojtos farka


és amivel tömtem. Vera kérdezte mit használok tömőanyagnak? Nem tudom a nevét, de lefotóztam. Pillekönnyű és talán fél kiló a csomag amit vettem 800 Ft-ért és jókora batyu.
Béna ez a nyuszi. Én változtattam az arcán is, annak a felvarrásán is, mert ha mintát követtem akkor a plafont nézte. Kisebbre vettem a cipőcskét is. A többi maradt. Ölelnivaló.


Tegnap volt itt Tomi fiam. Mutatom először a pofiját, utána látja a darabjait.
-Ez összeáll? -kérdi. Á, Frankenstein -mondja és én imádom a látásmódját. Vicces, de találó! Tomi nagyon kreatív.


Meglepő, hogy a Zweigart vászon elvesztette a színét. Az alatta zacskóban levő zöld vászon lett ilyen... valamilyen. Az aranyat érő kagylógyöngyöket levettem, a munkát kidobtam. A kagylógyöngyök és más Mill Hill gyöngyök nem drágák Amerikában, de jócskán emelkedett a szállítási költség és mire ideér! Csak a számomra nagy az értéke, mert nehezen beszerezhető.


Ezt a munkát azért mutatom, mert az általam festett fonalak  nem kopnak olyan nagyon. A vászon ebben az esetben is halványul.


Apukámtól megöröklött zacskóban lévő ágyneműket nem dobtam ki. Semmihez nem hasonlítható szaguk volt. Általam ismeretlen. Átvette minden ágnemű azt a szagot.Nem tudtam elviselni és vettem Sanytolt. Ah! A szőnyeget, a pincében a szekrényeket, az ágyneműt és mindent befújtunk vele. Olivérrel üresre fújtuk a flakont és most új szagú a ház. Egészen meglepő. hogy a H1N1 és az A vírust is megöli. Szóval fertőtlenítettük a házat. Ajánlom!

Polly kutyus újjászületett. A műtét után puha a szőre, nedves az orra, boldogan jön-megy.
Amíg a rendelő előterében várakoztunk a varratszedésre, a falra függesztett képernyőt néztük mi gazdák. Ott mindig vicces állatos videók mennek. De amit most itt
láttam, azt minden állatbarátnak látnia kell! Betegségeket mutat be a Zállatorvos hasznos és vicces videókat. Nézzétek meg mind!!!!!!!!!!!

6 megjegyzés:

Edit 2017. február 27. 19:06  

Igazi, vidám, színes nyuszkód lett! :)
Érdekes, hogy a Zweigart vászon így ki tud fakulni, de szerintem még így sincs rossz színe.
És a Sanytol: én is ismerem, igaz, csak egyszer használtam, amikor a lányomnak a piacon vettünk egy naggggyon olcsó fotelágyat (vendégnek jó lesz, meg jó benne üldögélni is). Na, ennek ott nem éreztük akkor a borzalmas szagát, amit a beleivódott cigarettafüst okozott. De szerencsére levehető, mosható huzatja van, azt kimostam, a szivacsot meg befújtam Sanytollal, szuper jó illata lett, teljesen elvette a cigiszagot. Azóta olyan, mintha új lenne. Úgyhogy én is tudom ajánlani.

Rita 2017. február 27. 19:49  

Még jobb így a nyuszid, és a minták ugye azért vannak, hogy legyen mit átalakítanunk...

Én nagyon sajnálom kidobni a kézimunkákat. Egyszer láttam egy blogon, hogy valaki elégette az egyik nemszeretm munkáját.

Szimpi az oktatóanyag!

Vera 2017. február 28. 14:19  

Nagyon édes lett a nyuszkó...Az én tömő anyagom nem ilyen... de a végeredmény igen..Kilója 2700 forint volt.../szatyor tele 200-300 forint körül volt//
Köszi a videót... már hallgatunk belőle... aranyos...

Névtelen,  2017. március 2. 12:34  

A nyuszi nagyon aranyos lett.

Kár, hogy kidobtad azt a kedves kis képet.

Lia

Palkó 2017. március 5. 15:09  

Szuper édes lett a nyuszkó!
Megnéztem a videót, tényleg nagyon jó! Köszi a linket!

Jucus 2017. március 5. 18:51  

Mennyi szépség született, míg nem jártam erre! Nagyon ügyes vagy! Holly tündéri lett! Pont ilyen pompom szalagot keretem Karácsony előtt, de nem találtam.
A szivárvány nyuszkód is olyan édes! Olyan rég tervezek valami ilyesmit...csak lenne jobb a kezem...
Örülök, hogy közben kutyi meggyógyult! Videokat majd csak azután merem megnézni, hogy 13-án kikerül Diego a kés alól...ivartalanítás...úgy féltem!