Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2017. május 15., hétfő

Gyógypapucsról is


Pár öltés és kész leszek egy A4-es mintalappal. Érdekes, néha 15 perc után leteszem, mert az agyam nehezen követi hol is tartok. Néha meg jól megy, akkor meglódulok, de ez lefárasztja a szemet 2-3 óra alatt. Főleg ilyenkor nehéz, egy mintalap befejezésénél. Mégis imádjuk készíteni. Naná! Hiszen jó nézni az ilyen nagy mintát.


Kedvelem ahogy Olivér fiam főz. A tonhalat kisebb darabokra vágta és palacsintatésztába mártva sütötte a már párolt zöldségen. Édes-csípős. Kínai konyha(féle). Eszembe nem jutna zöld uborkát párolni. Félig puhítja a zöldségeket, így az ubi roppanós, friss hatása érvényesül. Ízorgia. Szerintem az édes íze miatt desszertnek is jó. Öröm volt erre hazajönni.


Kedvenc hajszínem a rozé szőke. Sok hajfestéket megvettem, mert a dobozon a színe tetszetős, rajtam sötét lett. Irina, a fodrászom kérdezte: miért nem keversz? Most először megtettem és a kívánt eredményt kaptam. Éljen! Azért írok róla, hátha másnak is van ilyen "gondja".


Elindultam ma szandit nézni. Több cipőboltban is voltam. Tetszik a Scholl, méretben nem volt nekem való. Tetszik még a Tamaris, mert valódi bőr és mert gyönyörű. Túl drága. Ragaszkodom a rossz térdem miatt a rugalmas talphoz és lőn! Pont a legdrágább boltban fedeztem fel Dr.Jürgens antistress kollekcióját elérhető áron. A szandi 6 ezer volt, a papucs meg 5 ezer. A Tamaris darabja 16 ezer. Talán nem olyan nagyis! Immmádom a német termékeket!!! Jó minőség elfogadható áron. Ezután be kellett mennem a C&A- ba is. Szintén német ruhabolt. Kijöttem egy rövidnadrággal. Ma van minek örülni!

10 megjegyzés:

Edit 2017. május 15. 18:41  

Hű, de gyorsan haladsz a nagy képeddel! Én is iparkodom, de a te tempód lenyűgöző! A képed kapcsán az előző bejegyzésedben olvastam, hogy eszedbe jutottam a sok színe miatt. Hát, nem könnyű, az biztos. Én csak néhány jelhez tartozó színt jegyeztem meg, mindig nézegetem a kódokat. A mintaíven pedig csak egy színnel színezgetek, de kinek hogy könnyebb. Azért a te képed se lesz kicsi! És nagyon szép lesz! :)
A kényelmes cipő pedig mindennél többet ér!

Tüzes Beáta 2017. május 15. 19:22  

Szerintem egyforma a haladásunk, csak az enyém látványosabb, mert kisebb. Bár ezt nem tudom biztosan. Én is csak pár kódot tudok fejből.
A jó cipő tényleg fontos.

Tüzes Beáta 2017. május 15. 19:38  

1200 öltés négy nap alatt, azaz napi 300 öltés. Ez nekem kb. 4 óra.

Rita 2017. május 15. 21:22  

Ilyen kínai kajákat mi is szoktunk enni, főleg étteremben, szeretjük.

A német cipők nekem is a kedvenceim. Jókat lehet bennük gyalogolni.

Tüzes Beáta 2017. május 15. 21:24  

A kínai konyhát szerintem mindenki szereti.
A sok gyalogláshoz jó cipő kell!

Névtelen,  2017. május 15. 23:28  

Látványos haladás! Nálad mindig lehet gyönyörködni valamiben. :)Ennyi színváltás nagy koncentrációt igényel...
Ügyes kézzel vásároltál csini és jó minőségű lábbeliket. Kívánom, hogy viseld egészséggel! :)
Brigi

Vera 2017. május 16. 17:07  

Nagyon bírom az ilyen nagy munkákat ...nézni..Ez a sok,és színváltás, csak csodálni tudom a munkáitokat..

Kata 2017. május 16. 22:20  

Nagyon haladsz a képpel! Öröm nézni is a vidám színeket.
A kínait én is szeretem bááár nem szabadna. De psszt! :-)
A szép papucsokhoz , meg sok kellemes sétát kívánok! (Sajnos nekem marad a magas szárú, hogy fogja a csavaros bokámat. De vékony és kellemes viselet, szerencsém volt nekem is.

Az én hajam is szőke, csak kicsit világos, de ezen könnyen lehet segíteni 1 árnyalattal sötétebb festékkel.

Jucus 2017. május 21. 21:53  

Csak csöpög a nyálam! Nagyon fincsi lehetett az a palacsinta tésztás tonhal zöldségekkel...nyááámi!
A hajfestési pályafutásom kezdetén vagyok, úgyhogy én örülök a tapasztalatoknak! Vettem már egy flakont, csak nem merem felkenni...festettetni családtaggal :o) A fodrász olyan drágán fest!
Csini az a Scholl papucs, nekem is fáj a fogam valami ilyen kis vidámra!