Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2018. július 15., vasárnap

Karácsonyi babaruha



Még soha nem készítettem ilyen pulcsit, amire később keresztszemesből vett minta alapján öltögettem fenyőt. Aranyos lett, de a kezdetek midig bénácskák. Egy nagyon ügyes kezű ismeretlentől vettem az ötletet. Az övé szebb.
Lehet, hogy a baba formája miatt. A porcelán babák teste vékony, mások a szilikon babák. Formásabbak, teltebbek és sokkal drágábbak. Én rendszeresen nézegetem melyiket venném meg. A megrendelés úgy indul: van egy méret és a baba unisex, azaz ki kell választani a bőre színét, a szeme színét, a haját. Érdekes...


Fiona gyönyörű arcocskájához minden jól áll.


Nem tudtam bezárni a fonalas ládám tetejét. Ide-oda pakoltam a dolgaimat, hogy egy egész fiókot kiürítsek. Ez klassz, mert még sok fér bele.


A fonalas dobozom meg baba ruhás lett.

7 megjegyzés:

Vera 2018. július 15. 19:48  

Jó lett a babaruhád...A babának milyen szép pofikája van!
Gyűlnek a fonalak...

Tüzes Beáta 2018. július 15. 20:39  

Köszi!
Gyűlnek, mert valóban úgy van ahogy mondod: Jé, ez a róka szín, mert az ritkán van, hogy jó is legyen.

Holdgyöngy 2018. július 15. 21:41  

Megcsináltad! Ügyes vagy, micsoda ruhatáruk lesz. Tudod, külső szemlélő finomságokat nem vesz észre, de te sokat tanulsz mindegyikkel.

agnesordog 2018. július 15. 21:58  

Nagyon helyes a baba téli ruhatára ! Gratulálok! igazán kreatív vagy !

erdoseva55 2018. július 16. 6:29  

Ugye, mennyi hely kell nekünk? Mindennek külön polca, fiókja kell legyen, legalábbis a hasonló dolgoknak. :) Nálam még kicsit összevisszaság van, de meglelem, amit keresek! Csodás a kis babaruha. Én még a babáig se jutottam el, nagyon lefoglalnak az unokák! A " mamahotel reggel 7- kor nyit, és délutánig főzés- etetés. itatás- játék van. Pedi már úgy játszogatnék kicsit a játékbabaával is :D
Persze nagy öröm nekem a sok unoka, imádom őket, és nagy kihívás minden napra kitalálni nekik valamit!
Szeretettel ölellek!

Tüzes Beáta 2018. július 18. 18:15  

E. Éva: amit Te csinálsz az nagy meló és valóban nagyon kreatívnak kell lenned. Szerencsére a szakmád miatt van miből merítened. Csodálom, hogy erővel bírod. Gratulálok!