Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2019. február 11., hétfő

Hímzett árnykép dobozra


Ezt a képet évekkel ezelőtt hímeztem és keretbe tettem. A lányom smink asztalkája mellett a falat díszítette, de tegnap áthozta mert dobozra szeretné tenni.


Szerencséje volt, mert egy régi parfümös dobozom mérete megfelelt, ráadásul szép arany színű a belseje. Technokolt használtam ragasztáshoz és a vastag széle egy fekete csipkével lett díszítve. Többet nem is kívánt. Ez a tipikus egyszerű, de nagyszerű példája. Jórészben a szerencse volt a segítségünkre, mert megfelelő méretű dobozt nehéz találni. Itt megemlíteném, hogy ma egy bevásárló központban voltam és ráértem nézelődni. A KIK-ben vagy a papírboltban nagyobb az esély mint a hobbi boltban hogy csini dobozokat vegyünk olcsón.(?) Azoknak a dobozoknak mintás a tetejük is, de arra azért lehet ragasztani és a bélelés már meg is van oldva. Sőt, tutira jól össze vannak ragasztva! Olyanok mint ez a parfümös doboz. Stabil és szép.



Pihen egy kicsit ez a hímzés,


mert ma kaptam "vörös hajat". Igaz, hogy igen rikító narancsot, de mást két hete nem találok és igazán mindegy. Ez a baba nagyon tetszik nekem. Kicsi lesz. A két karja és az egyik lába ma délután elkészült.

6 megjegyzés:

Holdgyöngy 2019. február 11. 18:30  

Tudod, néha elgondolkodom saját dolgaim ürügyén is, mit érdemes tartogatni, s kidobni. Utólag kiderül mire is lett volna jó. Jó egy ilyen kreatív anya a háznál!

Rita 2019. február 11. 18:47  

Megtalálta a zsák a foltját! Ez tervezhetetlen, épp ezért fantasztikus, ha jól alakul.

Tüzes Beáta 2019. február 11. 19:04  

Holdgyöngy: Alapvetően kidobós típus vagyok, de ez a doboz túl szép volt... Kreatív anya:bevállalom.
Rita: tényleg tervezhetetlen.

Orsi 2019. február 12. 16:41  

Annyira szép az az árnykép...nagyon illik hozzá a fekete csipke a doboz szélén. Gyönyörű végeredmény.

Pudding et Biscotte 2019. február 12. 21:20  

A very beautiful shadow embroidery. It is very refined. I can see the violin embroidery has progressed very fast, Beáta!

Vera 2019. február 14. 17:37  

Jó ez az árnykép...anno én is próbálkoztam...
Szép a hegedűs himzésed!!