Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2019. március 24., vasárnap

Idén 60 éves a Barbie baba





Szóval 60 éves ez a játékbaba. Nehéz elhinni, nekem gyermekkoromban nem volt ilyen, igaz nem is hiányzott. Fára másztunk, fogócskáztunk, szánkóztunk, így együtt voltunk a barátokkal ami megtanította a könnyű kommunikációt egymás között. Ezek előnyünkre váltak. De a mai fiatalokhoz képest béna vagyok az okostelefonhoz és még sok mindenhez. De hogy jön ez ide? A babát elnézve kifinomultabbnak látszik ez a világ.

Ezt a babát ma kaptam a lányomtól. Az 1959-es és 60-as évek divatja és sminkje szerint öltöztetett limitált kiadás. Arról számolt be, hogy naponta nézte a Mattel gyártó cég oldalát és kiadáskor már több darabra azonnal le is csaptak, de sikerült megszereznie ezt a báli ruhás, nagyon szép arcú hölgyet. Köszönetképpen a segítségemért és ez annnnnnyira jól esett!!!
A csomagolásból még nem bontom ki, de szeretnék venni egy plasztik dobozt ehhez is. Kibontva a hosszú haját és a ruháját igazi dísz lesz.


Ma először sütöttünk a teraszon,


olyan meleg volt, hogy uborkát gyalulva a vízbe készítettem egy kancsó frissítőt. Ezt ajánlom, az uborkát rágcsálni is jó.


A paradicsom palántákat is kitettem erősödni.

3 megjegyzés:

Rita 2019. március 24. 19:34  

Jól tartja magát Barbie! Kedves ajándék.

Pudding et Biscotte 2019. március 26. 10:07  

The Barbie dolls are always beautiful and interesting because they follow the trends regarding clothes, accessories, hairstyles and make up. This one is very modern with a touch of grey and glitter in the dress and the fleshy lips. It seems that the fine season is already here in your place, in France it is still too chilly to eat outside. Enjoy this fine week! Sandrine

Vera 2019. március 26. 15:04  

Lassan egy egész szép baba gyűjteményed lesz!Lehet szabni, varrni kötni...Ügyeskedsz!!