Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2020. augusztus 24., hétfő

Halloween kalap


Boszi babát készítek. Az interneten kerestem ötleteket és a tüll meg toll variációt egyesítettem. Mert ezek voltak itthon.

Kerestem ma fekete cicát a KÖKI-ben. Az nem volt, de ezt a kis sünt elhoztam. Őszi tündérem is lesz, ahhoz passzol majd.

Újabb próbálkozás cipő készítésre. Szoba hőmérsékleten száradó gyurma. Addig fogok próbálkozni amíg megoldást találok.

Kínából rendeltem ékszer készítéshez alapanyagot. Két kis fakkot nem értek. Meg tudná valaki mondani, hogy a bal szélső kis hengereket és a tőle második apró négyzeteket mire kell használni?

 

A hímzésem halad. Készen lett a harmadik dísztányér. Nagyon tetszenek.

Annyira vágyom Veronica E. valamelyik képét elkészíteni. Egy kézzel rajzolt minta, ami nem ennyire pixeles. Naponta vívódom, mert nem akarom ezt is elcsomagolni. De egyszerűen ráuntam.

7 megjegyzés:

Rita 2020. augusztus 25. 10:38  

Kiváncsi vagyok az őszi kreációdra. Ígéretes!

Hát, ha meguntad a hímzést, nincs mit tenni...!

Épp V.E-t is varrok, (és van még egy megkezdett), de már kinéztem a következőt:

https://www.lesbrodeusesparisiennes.com/en/les-legumes-de-venginger/783-lin-etude-aux-poivrons-maxi-grille-a-broder-au-point-de-croix.html

JuciKa 2020. augusztus 26. 13:26  

Fantázia dús dolgaid vannak.Első fakkban levő hengerek szerintm viaszolt szálhoz vannak, vagy bőrszálhoz, végzáró kupakok. A négyzeteket és sem tudom beazonosítani,.... talán szaalaghoz, de ez nem biztos. Hímzést majd elővaszed hamarosan, addig pihentesd.

Fáni 2020. augusztus 27. 23:25  

Nagyon sokféle babád van már, karácsonyra válogathatnak a kislányok
Van amikor ráun az ember lánya egy egy munkára, pihenteti, aztán egyszer csak ismét kedvet kap hozzá

Andulka 2020. augusztus 28. 19:39  

Klassz a kalapod! Van úgy, hogy megun az ember egy hímzést, vagy nincs kedve folytatni.Kicsit pihentesd, hátha később lesz hozzá kedved

CathlenKata 2020. augusztus 28. 20:16  

A szélső henger az akár horgolt nyaklánc végzáró is lehet, a szögletes, meg zsinór vagy szalag végzáró. De nem lehet jól látni ez csak tipp.
Melegben én nem is tudok hímezni sajnos, mert izzadós kezem van.

Edit 2020. augusztus 28. 20:18  

De szuper a boszikalap!
Az ékszer alkatrészekhez: JuciKa jól írta, a hengeres dolog végzáró kupak, belebújtatod a viaszolt szálat vagy bőrszálat és fogóval összenyomod, így nem csúszik ki.
A négyzet alakú valamiket is ilyen végzárónak nézem, bár nem tudom, van-e rajtuk olyan lyuk, mint a hengeres végén, amibe a karikát akasztod. Ha van, akkor úgy kell használni, hogy ráteszed a bőrszálra vagy viaszolt szálra és két oldalról ráhajtod fogóval.

Tüzes Beáta 2020. augusztus 31. 17:11  

Köszönöm a segítséget!!!!