Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2020. szeptember 24., csütörtök

Kísérletezek


Még mindig cipővel is. Szilikont öntöttem a gyárilag kész rózsaszín cipőre. Később kivettem és epoxi gyantával kiöntöttem a negatívot. Végre egy reményteli eredmény! Hibás, de haladás.



Aranyló szemet akartam készíteni az őszi tündérnek. Szép is lett, de ez a szemgolyó kicsi. Most még ötletem sincs mivel oldjam meg a nagyobbat. Vagy hagyjam ki?



Vannak kis szilikon formáim és a maradék gyantát abba csepegtetem. Ahány szín itt van annyi kísérletem volt.



Tündérszárnyak. Ez nagyon szép a felhasznált anyag miatt. A tündér ruhájára lesz téve. A patentot most először ragasztottam. Érdekel így mennyire nyűhető a le és felrakásnál.



Ma bementem a kínai boltba és hajtincseket vettem,



 

és bele szerettem egy csini dobozba. Túl sok mindenem lett ahogy az érdeklődésem kitágult és egymásra vannak halmozva. Holnap szelektálok. Úgy lenne az ideális ha mindent más dobozba tennék, de azokat hova helyezném el? 

4 megjegyzés:

Fáni 2020. szeptember 25. 9:13  

A bőség zavara, nekem is doboz doboz hátán van, feliratokkal ellátva, mert már azt sem tudnám melyikben mi van.
Nagyon ügye vagy, Téged ismerve, egyszer csak megtalálod a legjobb megoldást.

Rita 2020. szeptember 26. 7:36  

Nagyon tetszik ez a türelmes kisérletezés!

Andulka 2020. szeptember 30. 9:58  

Dobozból sosem elég! ;-). Le a kalappal előtted, hogy ilyen kitartó vagy ebben a cipő dologban!

Michael Patriciaa 2020. december 17. 2:21  

Este año 2020 ha sido tan dichoso para mí porque Dios me ha dado una razón para vivir feliz de nuevo después de haber estado destrozado durante 3 meses cuando mi esposo me descuidó y volvió con su amante. Sufrí y pasé por todo tipo de torturas emocionales porque no pude obtener ninguna ayuda para recuperar a mi hombre, no hasta que mi compañero de trabajo me refirió al Dr. Iyaya, quien me aseguró completamente que él puede ser de ayúdame. Me puse en contacto con el Dr. Iyaya y escuché sus palabras y seguí las instrucciones que me dio. ¿Podrían creer que mi esposo regresó a casa en 48 horas como dijo y hoy, mi matrimonio está restaurado y estoy muy agradecido, agradecido y agradecido con Dios por usar al Dr. Iyaya para recuperar a mi hombre después de 3 meses de matrimonio roto? . ¿Hay alguien por ahí que necesite volver con él o su amante o que necesite ayuda de algún tipo? Entonces, le sugiero que se ponga en contacto con el Dr. Iyaya ahora a través de su correo electrónico: doctoriyaya@gmail.com Llame a WhatsApp: +2347032756397 para obtener más información, visite su sitio web, puede encontrar su solución allí www.https: // dr-iyaya -herbal-remedy.webnode.com Dios le bendiga señor.