Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2020. október 21., szerda

Új baba készül


Ez a kép mutatja hűen a színeket. Kész lett a felső rész is:




A ruhához illő tiara.



Kellemes sminket akartam az öltözék színeihez. A színes krétákban kevés árnyalat állt rendelkezésemre, így megkérdeztem a lányomat: van barack színű palettád? ( Mert neki minden van ami smink.) Persze- és jött is három együttessel, amikből kettőt használtam:



A szemet én készítettem epoxi gyantával. De jó, hogy fotóztam, van itt hiba amit ki kell javítanom, de alapvetően tetszik.



 

A hajat holnap ragasztom fel és fülit meg nyakéket is készítek.


Még 4 babám van amit kedvemre készíthetek és utána nem tudom mi lesz, mert a keresztszemezésre kicsit ráuntam. Kevés ideig köt le, utána jár az agyam mit készítsek.

Blogozni sincs már olyan kedvem. Nekem szomorúbb lett az élet mióta a férjem nyugdíjban van. Mivel a nap nagy részében dolgozott meg volt a függetlenségem. Most azt szeretné ha kiszolgálnám az ostoba dolgait, én meg harcolok a függetlenségemért. Mi az ostoba? Pl. szeretem kinyitni bukóra az ablakot, Ő meg szid mint a bokrot, mert fázik. De csak az én szobámban teszem ezt, nem érzékelheti, de bele szól, mindenbe bele szól. Le akar uralni, én meg nem hagyom, pokollá vált az életem. Brühü!

9 megjegyzés:

Andulka 2020. október 22. 10:13  

Nem tudom elégszer írni, de profi szintre fejlesztetted a baba/babaruha készítést! Le a kalappal!

Ami a férjedet illeti: nem tudnál neki feladatokat kitalálni, vagy esetleg elkezdhetne barkácsolni, vagy valami más hobbival foglalatoskodni és akkor talán nem "terrorizálna" annyit ?:-) Vagy elmondani neki, hogy szükséged van X órára amikor csak magaddal a hobbiddal foglalkozol és nem érsz rá másra, ez olyankor az énidőd stb.

Kitartást!

Rita 2020. október 22. 17:44  

Biztos vagyok benne, hogy akkor sem fogsz majd unatkozni, ha kész lesz mind a négy baba. Aki a kézimunkának ennyi ágát műveli, tudni fogja, mennyi mindent nem próbált még és sokat tanulhat 99 éves koráig.

Ja, a játékszabályokat jó lefektetni... Sok sikert! Te ismered jobban életed párját, tudod, hogyan lehet kijönni vele.

Holdgyöngy 2020. október 22. 20:57  

Együttérzésem, kitartást neked. Eszméletlen ahogy ezekkel a babákkal "bánsz". Nem jön össze az eladás?Ha már ennyi munkád van bennük, hátha a vevő is örömét lelné benne.

Tüzes Beáta 2020. október 25. 16:30  

Köszönöm a baba készítés dícséretét! Nem, sajnos még egyet sem adtam el. Ez kissé lelomboz.
A férjem kényszerbeteg,pánikos, paranoid, ezt senki nem tudja tolerálni. Amíg dolgozott az lekötötte a figyelmét, normális is tudott lenni. Ami a lefoglaltságot illeti: vettem neki egy csillagászati távcsövet, a kollegáitól kapott egy drónt, íjazni is szeretett. Most egyikkel sem foglalkozik. Ez nem biztos hogy így marad, de most vacak a helyzet.

Fáni 2020. október 27. 14:30  

A babáid lenyűgöznek.
Ahogy én megismertelek, biztosan kitalálsz valamit, ami ismét felkelti és leköti a figyelmedet, energiádat.
Igen, olvastam sok cikket arról, hogy a házaspároknak ugyanúgy össze kell szokni amikor nyugdíjasok lesznek, mint az esküvőkor, csak hát fiatalon, fülig szerelmesen jobba megy a tolerálás.
Reméljük, a férjed is majd csak talál magának elfoglaltságot

Fáni 2020. október 28. 11:40  

Kedves Beáta, tegnap, amikor olvastam a blogodat és válaszoltam, azóta töröm a fejem a babáiddal kapcsolatban.
Egyszerűen gyönyörűek. Írod, hogy nem tudtál még egyet sem eladni. Talán az lehet az oka, hogy annyira szépek, egyediek, hogy nem mernek vele játszani a gyerekek. Nem tudom hogy lehetne megoldani, de nem gondoltál még arra, hogy babagyűjtők felé nyissál? Bocs, ez csak egy ötlet.
Tudom milyen rossz, amikor valaki szívvel - lélekkel csinál valamit, és bár mindenki dicséri, és még sem kell :(

Névtelen,  2020. október 29. 8:34  

Gyönyörűséges színek! A barack az egyik kedvencem!

Lia

Tüzes Beáta 2020. október 29. 17:49  

Fáni: a baba gyűjtők nézegetik, de még nem határoztak. Ismeretlen vagyok még.
Köszönöm az együttérzésed, nagyon kedves tőled.

Michael Patriciaa 2020. december 17. 2:20  

Este año 2020 ha sido tan dichoso para mí porque Dios me ha dado una razón para vivir feliz de nuevo después de haber estado destrozado durante 3 meses cuando mi esposo me descuidó y volvió con su amante. Sufrí y pasé por todo tipo de torturas emocionales porque no pude obtener ninguna ayuda para recuperar a mi hombre, no hasta que mi compañero de trabajo me refirió al Dr. Iyaya, quien me aseguró completamente que él puede ser de ayúdame. Me puse en contacto con el Dr. Iyaya y escuché sus palabras y seguí las instrucciones que me dio. ¿Podrían creer que mi esposo regresó a casa en 48 horas como dijo y hoy, mi matrimonio está restaurado y estoy muy agradecido, agradecido y agradecido con Dios por usar al Dr. Iyaya para recuperar a mi hombre después de 3 meses de matrimonio roto? . ¿Hay alguien por ahí que necesite volver con él o su amante o que necesite ayuda de algún tipo? Entonces, le sugiero que se ponga en contacto con el Dr. Iyaya ahora a través de su correo electrónico: doctoriyaya@gmail.com Llame a WhatsApp: +2347032756397 para obtener más información, visite su sitio web, puede encontrar su solución allí www.https: // dr-iyaya -herbal-remedy.webnode.com Dios le bendiga señor.