Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2020. október 29., csütörtök

Autumn Fairy kész


Tegnap fejeztem be,



és ma reggel míg mindenki aludt a kész kerethez tartozó paszpartut őszi levelekkel ragasztottam le. Első gondolatra jó ötletnek tűnt, de nem illik a képhez. A keret is fehér. Mindkettőre ki kell találnom valami mást. Megint a rendelkezésemre álló színekkel van gondom. A vászon világos fahéj színű, a hímzés narancssárga. Majd lesz valami.



A lányom megcsináltatná velem az összes N. Corbett képet. Ez már régi kérés tőle, nevezetesen a Rose Arbour. Ehhez fogok kezdeni. 




A baba teljesen kész. A 6 tagú családomban két főnek van jó fényképezőgépe, de tele vannak munkával, nem akarom őket terhelni, így elhatároztam, hogy veszek egy jó képfelbontású telefont és én fogom ezeket fotózni. Jövő hétre tervezem a vásárlást. Ilyen képek nem mehetnek a baba boltba. Azért azt nem mondhatnám, hogy nincs a babáknak nézettsége. Többen kértek hírlevelet, az új modellekre kíváncsiak, de ennyi.



Az egyik újságban találtam egy szilvás süti receptet,



ami a habos teteje miatt felkeltette az érdeklődésemet. Nem csak csinos, finom is. Lefotóztam a receptet, hátha érdekel mást is:



A nagyobb fiam itt van Pesten ha munkája van, innen könnyebb elérni a fotózandó épületeket kocsival, illetve nem egyszer vissza is megy még azon a napon, mert a borús ég miatt a külső képeket elhalasztja stb. Mostanra végzett és megy a házát építeni. Reggel 7-kor telefont kapott, hogy az építőanyagot felpakolták és viszik. Mondta Ő nem ott tartózkodik, időt kér. Szaladt le és kérdezte: nincs kedved eljönni velem? Én meg itt ültem a keretezés felett és nagyon jól esett, hogy kiszakít a zombi hangulatomból. Mentem.



A Mátra alján építkezik és ezen a varázslatos úton mentünk fel. Áááámulatos az ősz!



Az udvara tele van hatalmas makkokkal.




A háza tetején a moha is elvarázsolt. Míg pakoltak a munkások én a ház mögött botladoztam. Most mondhatnám, hogy sétáltam, de ott nem sima a föld és a lehullott avar eltakarja a kiálló köveket. Halál béna vagyok ebben a közegben, de kit érdekel, mentem. Ezen a magasságon és a sok zöld miatt a levegő minősége és a természet illata nagyon jó! Először kapkodtam a fejem a zajok irányába, de azokat a levelek koppanó esése okozta. Jé, nincs semmi más zaj, ezt is lehet hallani. Mindig elvarázsol ez a környezet.



 

A haza induló útról egy kép. Ma borongós idő volt.

A szomszédja csak a fejét dugta ki üdvözölni minket, mert elkapták a korona vírust. Nem érzi a felesége a szagokat, más tünete nincs. Maradjon is így. Jobbulást kívántunk. Az első személyes élményem a betegséggel. Ez is maradjon így.

5 megjegyzés:

Rita 2020. október 29. 21:22  

Könnyed és színes lett a tündéred!

Köszi a receptet, most épp körte van itthon, lehet, hogy azzal kipróbálom.

Ja, a vidéki élet! Nekem ez a természetes!

Andulka 2020. október 30. 17:16  

Miért nem csodálkozom, hogy már készen is vagy a képpel... :-) Nagyon szép lett! Szép helyen építkezik a fiad!

Fáni 2020. november 2. 9:20  

Nagyon szép lett a kép, a másikat is izgatottan várom.
Gyönyörű helyen építkezik a fiad. Egy ilyen helynek minden évszakban varázslatos kisugárzása van, én is vágynék ide. Szerencsére, ha nekem nincs is ilyen helyem, a barátnőmék Nógrád megyében egy kis faluban élnek, gyakran megyek hozzájuk. Sajnos most október 23.-n végig esett az eső amíg ott voltam.

Tüzes Beáta 2020. november 2. 16:59  

Tényleg szép ez a hely! Köszönjük.

Michael Patriciaa 2020. december 17. 2:19  

Este año 2020 ha sido tan dichoso para mí porque Dios me ha dado una razón para vivir feliz de nuevo después de haber estado destrozado durante 3 meses cuando mi esposo me descuidó y volvió con su amante. Sufrí y pasé por todo tipo de torturas emocionales porque no pude obtener ninguna ayuda para recuperar a mi hombre, no hasta que mi compañero de trabajo me refirió al Dr. Iyaya, quien me aseguró completamente que él puede ser de ayúdame. Me puse en contacto con el Dr. Iyaya y escuché sus palabras y seguí las instrucciones que me dio. ¿Podrían creer que mi esposo regresó a casa en 48 horas como dijo y hoy, mi matrimonio está restaurado y estoy muy agradecido, agradecido y agradecido con Dios por usar al Dr. Iyaya para recuperar a mi hombre después de 3 meses de matrimonio roto? . ¿Hay alguien por ahí que necesite volver con él o su amante o que necesite ayuda de algún tipo? Entonces, le sugiero que se ponga en contacto con el Dr. Iyaya ahora a través de su correo electrónico: doctoriyaya@gmail.com Llame a WhatsApp: +2347032756397 para obtener más información, visite su sitio web, puede encontrar su solución allí www.https: // dr-iyaya -herbal-remedy.webnode.com Dios le bendiga señor.