Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2020. november 18., szerda

Jó hangulatú képek


Utólag örülök, hogy a patentot felválthattam a gombbal. El is feledkeztem róla, hogy vettem karácsonyi gombokat és mikor a kezembe került nagyon örültem neki. Remekül illik a táskához. 




A vasalható matricák varázsában készítettem egy vidám ruhácskát és el is fogyott ez a gyönyörű piros düftin. Evvel az anyaggal nagyon sok mindent készítettem. Jó a tartása és mutatós.



A matrica meg ötletes.



Hangulat. A tavaly készített horgolt szarvasom, egy apró fácska és a napokban vett világító orrú hóember fej, amiért nagyon kikaptam. A férjem szerint felesleges dolgokra költöm a pénzt, szerintem meg remek kis darab. Nem értem a fiúkat, ők sem engem. Ezen nem is gondolkodom.



A konyhában is elhelyeztem egy rövid izzósort. A Halloweeni lámpákat váltottam fel. Sokadszorra is elámultam a meleg hangulaton. Ez más és nagyon jó!



 

A lányom szülinapja volt és mivel a pónikat gyűjti meglepi volt egy ilyen készlet. Sikítva örült a látványnak és a kedvemért átváltozott egy kis időre gyereknek. Felvette a tiarát és az ezüst fülbevalót amit a fekete zsák rejt. Az ötlet bevált. Már nem költünk sok pénzt semmilyen alkalomra.


Most örülök a kedves képeknek, mert érezhetően romlik a hangulat. Mikor az új mosógépet meghozták ( amit utálok. Ne vegyetek olcsót, olyan is.) az ajtón belül letették. Jó. De kértük a régi elszállítását és a fiam a tetőtérből a lépcsőn megpróbálta egyedül lehozni, de nem ment és mikor segítséget kért a szállító két fiútól ők arra hivatkoztak nem dolguk az ajtón túl terhet vállalni. A fiam kiabált: nem érdekel a szerződésben leírtak, adok kétezer Ft-ot a segítségért. Azt válaszolta akkor sem segítek. Legyökerezett és várt. A kettő szállító közül az egyik hirtelen megvilágosodott és felszaladt a lépcsőn segíteni. Erre nem tudok mit mondani csak szomorú vagyok.

 

A piacon  is ingerült az eladó. Kérek ebből és mutatok rá. -Pontosan nem tudna fogalmazni, mert én nem látom mire mutat és honnan tudnám mit kér?  Nem mondtam semmit, de nem esett jól. 

Persze, hogy nem mondok semmit, nem tudom kit milyen negatív élmény ér a mostani helyzetben. Nehéz mindenkinek.


Ezért örülök a jó hangulatú képeknek!

7 megjegyzés:

Rita 2020. november 18. 22:09  

Köszönöm, hogy megosztottad ezeket a vidám képeket!
A helyzeten(világon) nem változtathatunk, csak a saját hozzáállásunkon.

agnesordog 2020. november 18. 22:37  

Nagyon jók a gombjaid ! Én is gyüjtöm őket, és nagy sikerként élem meg, ha megtalálják a maguk helyét, ezzel díszítve a holmit, amire felvarrom őket. Most a hóembereknél külön boldog vagyok, hogy van hol, mi közül keresgélni. Direkt feldobja a himzést ! Szerencsére , én nem tapasztaltam ezt a fajta hangulatot, amivel Te szembesültél. Bár igaz, nem nagyon mászkálok gyalogosan semerre, csak célirányosan vásárolunk , és kocsival megyünk. Én póbálom kizárni a negatív dolgokat az életünkből . Fő a pozitív hozzáállás , és a sok vitamindús étel , gyümölcs. Vigyázzatok magatokra !

Tüzes Beáta 2020. november 18. 23:25  

Szerencse most a kellemes hobbi és az otthon, ahol minden békés ha úgy akarom.

Holdgyöngy 2020. november 19. 17:07  

Az előttem leírtad nagyon igaz, a férjimorgolódás egyik füleden be a másikon ki.

Andulka 2020. november 21. 16:39  

Köszi a képeket! Nagyon jó hangulatúak. A fiúkkal ne foglalkozz, ennyi jár neked is. Költhetnéd a pénzt más felesleges és károsabb dolgokra is (cigi, alkohol stb.), örüljön, hogy erre költöd. A mostani helyzet meg mindenkiből a legrosszabbat hozza ki, sajnos. Kitartást!

Tüzes Beáta 2020. november 21. 18:54  

A fiúk lelkében nincs ott az otthon díszítése, de ha már feltettem az izzósort a férjemnek tetszik. Ah!
Vigyázzatok magatokra Ti is!

Michael Patriciaa 2020. december 17. 2:19  

Este año 2020 ha sido tan dichoso para mí porque Dios me ha dado una razón para vivir feliz de nuevo después de haber estado destrozado durante 3 meses cuando mi esposo me descuidó y volvió con su amante. Sufrí y pasé por todo tipo de torturas emocionales porque no pude obtener ninguna ayuda para recuperar a mi hombre, no hasta que mi compañero de trabajo me refirió al Dr. Iyaya, quien me aseguró completamente que él puede ser de ayúdame. Me puse en contacto con el Dr. Iyaya y escuché sus palabras y seguí las instrucciones que me dio. ¿Podrían creer que mi esposo regresó a casa en 48 horas como dijo y hoy, mi matrimonio está restaurado y estoy muy agradecido, agradecido y agradecido con Dios por usar al Dr. Iyaya para recuperar a mi hombre después de 3 meses de matrimonio roto? . ¿Hay alguien por ahí que necesite volver con él o su amante o que necesite ayuda de algún tipo? Entonces, le sugiero que se ponga en contacto con el Dr. Iyaya ahora a través de su correo electrónico: doctoriyaya@gmail.com Llame a WhatsApp: +2347032756397 para obtener más información, visite su sitio web, puede encontrar su solución allí www.https: // dr-iyaya -herbal-remedy.webnode.com Dios le bendiga señor.