Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2020. november 25., szerda

Nora Corbett ismét


Az elkezdett Rose Arbour képhez megrendeltem a gyöngyöket és a fémszálat, plusz egy álom mintát és pár, a boltban meglevő hozzá valókat. A karácsonyi ruhás hölgy mintáját nem tudtam ingyen letölteni, mert a két verzió amit találtam kinézhetetlen volt. Én még soha nem rendeltem Mirabilia képet, így el vagyok ájulva a csomagolásán is. 





A nemrég elkezdett képpel sokat haladtam és ma pár virágot körbe gyöngyöztem. Csak kinagyítva látszik. Nagyon kellemes. 

Új fényképezőm van és bár a képek minősége remek, a fényviszonyokat még tanulom.


 


Vettem polókat és elfogyasztottam a vasalható matricákat. Tetszenek!





 

A fiam szomszédja kapott ajándékba egy szatyor almát és két céklát. De mekkora céklát! Átvitte neki, mondván: Te szeretsz ezekkel maszatolni. A fiam meg hozzánk hozta és maszatoltunk. Egy lábosban csak egy cékla főtt 3 órán kersztül és egy hagyományos ecet-cukor lében készült el salátának. Mi annyira szeretjük, hogy desszertként is esszük magában. Az almából 8 üveg lett, kisebb- nagyobb üvegek. Tomi ( a fiam ) gyömbérrel, kevés chilivel és cukorral főzte meg almaszósznak sültekhez. Dzsemfixel tartósítottuk. Nagyon jó lett.

3 megjegyzés:

Fáni 2020. november 26. 14:51  

Mindig olyan szép hímezni valókat találsz, öröm nézni.
A cékla nálunk is nagy kedvenc, még ivólének,turmixolva is szeretjük.
A vasalható matricák nagyon hangulatosak :)

Rita 2020. november 26. 20:17  

Tényleg öröm ilyen szép csomagot kapni!

Hajaj, a vidéki élettel jár (jobb esetben) a felesleges termés megosztása másokkal.

Michael Patriciaa 2020. december 17. 2:17  

Este año 2020 ha sido tan dichoso para mí porque Dios me ha dado una razón para vivir feliz de nuevo después de haber estado destrozado durante 3 meses cuando mi esposo me descuidó y volvió con su amante. Sufrí y pasé por todo tipo de torturas emocionales porque no pude obtener ninguna ayuda para recuperar a mi hombre, no hasta que mi compañero de trabajo me refirió al Dr. Iyaya, quien me aseguró completamente que él puede ser de ayúdame. Me puse en contacto con el Dr. Iyaya y escuché sus palabras y seguí las instrucciones que me dio. ¿Podrían creer que mi esposo regresó a casa en 48 horas como dijo y hoy, mi matrimonio está restaurado y estoy muy agradecido, agradecido y agradecido con Dios por usar al Dr. Iyaya para recuperar a mi hombre después de 3 meses de matrimonio roto? . ¿Hay alguien por ahí que necesite volver con él o su amante o que necesite ayuda de algún tipo? Entonces, le sugiero que se ponga en contacto con el Dr. Iyaya ahora a través de su correo electrónico: doctoriyaya@gmail.com Llame a WhatsApp: +2347032756397 para obtener más información, visite su sitio web, puede encontrar su solución allí www.https: // dr-iyaya -herbal-remedy.webnode.com Dios le bendiga señor.