Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2021. január 26., kedd

Tévedés


 

Két jelet összekevertem és a világos szürkéből élénk rózsaszín lett a szalagokban. Kibontogattam, újra öltögettem. Továbbá  nem volt itthon a 326-os és a DMC színskálája után helyettesítettem egy szerintem megfelelővel. De időközben megvettem az eredetit és rájöttem ez sokkal sötétebb, így mind átöltögettem bontás nélkül. Három napig ezen dolgoztam. Az eredmény sokkal tetszőbb és örülök, hogy minderre fény derült. A helyettesítés néha más eredményt mutat. Sokszor vagyunk rákényszerülve, élek is vele bátran, ennyire még nem volt szembetűnő a különbség.

Internetes rendelés: képtelen voltam kitölteni az amerikai cég oldalát. Mindig visszadobott, ha 5 fonalat elfogadott, többszöri próba után a többit nem. Jó, beletörődtem, akkor van ami van és fizetek. Nem sikerült. A fiam mondta, hogy próbáljak más böngészőt, mert az oldalon látszik, hogy elavult. Telepítette az explorert és flottul, 5 perc alatt végeztem. Azért írok erről, mert kudarc esetén nektek is jusson ez eszetekbe!

3 megjegyzés:

Fáni 2021. január 27. 16:36  

Biztosan sok munka volt vele, de megérte.
Én nagyon ritkán térek el az eredeti színektől.
Nem mindig jön be a másik színnel, volt már, hogy az én szín választásommal egyáltalán nem tetszett amit csináltam, feleslegesnek éreztem a rászánt időt. Inkább megveszem és csak gyűlnek a fonalak, gyűlnek :)

Palkó 2021. január 29. 18:09  

Minden tiszteletem a tiéd, én biztos nem bontogattam volna ki. Viszont megnéztem a korábbi képeket, ezen tényleg sokkal melegebb tónusú, szebb a szoknya :)

Névtelen,  2021. január 31. 18:24  

Ez a munka, csakúgy, mint az összes Nora Corbett, gyönyörű szép!

Lia