Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2022. január 31., hétfő

Royal Holiday


Sokkal szebb lett mint amit reméltem. De ez mindig így van, a fotók soha nem mutatják azt a részletgazdaságot amilyen az eredeti kép:




 

Ma nagyon belehúztam, hogy be tudjam fejezni. Soha nem hímzek ennyi munkaórát, nagyon bele is fáradtam. Pokolian kellett figyelni a fejdísznél. Gyöngyök és kétféle arannyal dolgoztam: egy fehér és egy sárga arannyal. 



Olivér fiam érdeklődését felkeltette a Világkiállítás. Elérhető áron talált Dubaiba repülőjegyet. Nagyon készült. Mikorra megérkezett rosszul lett és a szállodában már hányt, egész éjjel csak ült a légkondi alatt és másnap reggel elment a kórházi ügyeletre. Indiai orvosok látták el, gyorsan vérvétel, EKG és más vizsgálatok. Az eredmények hamar készek és a diagnózis: vírusos gyomorfertőzés. Háromféle gyógyszert kapott és aznap este már haza is jött. Annyira sajnáltam. Nagyon vacakul járt.



A férjem konkrétan gonosszá vált a betegsége miatt. Semmit nem csinálok jól. Nekem minden este egy Xanax, neki holnap új vizsgálatok. 

7 megjegyzés:

agnesordog 2022. január 31. 17:45  

Fantasztikus, milyen aprólékos mintákat varrsz egyiket a másik után ! Gratulálok ! Gyönyörűek mind !!! Sokszor eszembe jutsz, hogy mi van Veled, Veletek . Nagyon nagy lelkierőre van szükség egy beteg ember ápolása közben . /tapasztalatból tudom / Kitartást , és próbálj az alkotásba , filmnézésbe menekülni amikor csak lehet, hogy helyt tudj állni amikor muszáj . Mi lesz a következő projekted ?
Eszembe jutottál , hogy láttam, babacipőket, hajat ilyesmit árult valaki a facén . Még készítessz babaruhát? vagy teljesen feladtad ?

Tüzes Beáta 2022. január 31. 19:00  

Mármint nehéz helyzetben, mint haldoklás.

Tüzes Beáta 2022. január 31. 21:25  

Nem foglalkoom most babákkal 1 és utána az előző bejegyzés.

Rita 2022. február 1. 10:11  

Tudhattam volna, hogy te csempészted bele a szürke fonalvéget a tartóba!:)

Tényleg bámulatos ez a hölgy!!! Sajnálom, hogy a fiadnak így félresikerült az útja.

Szorítok nektek!

Fáni 2022. február 3. 17:28  

Gyönyörű szép lett megint amit készítettél.
Nagyon sajnálom, hogy a fiadnak nem úgy sikerült a várva várt útja, hogy kellemes élmény legyen a számára.
Nagyon át tudom érezni a nehézségedet, fájdalmadat. Az én testvérem is szinte az élő fába is belekötött. De ez nem nekünk szól, az Ő fájdalmuk, tehetetlenségük tükröződik. Sokat gondolok Rád és sok erőt, kitartást kívánok. Ragadj meg minden percet ami feltölt, erőt ad.

Holdgyöngy 2022. február 4. 8:49  

Veled érzek Bea. A hímzésed gyönyörű lett.

Tüzes Beáta 2022. február 7. 16:02  

Köszönöm a kedves szavaitokat.
Fáni: tudom, hogy a fájdalom miatt is rossz kedvű. De se anyu sem apu nem viselkedett így.