Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2022. január 18., kedd

Most már könnyebb...


 

...hímezni ezt a munkát. Megszűnt a végtelen ismétlés. Elkészültem a kesztyűvel és a koszorúval. Azon is gondolkodtam hogy elteszem és a téli időszakban újra előveszem. Sajnos az a tapasztalatom. hogy a félbe hagyott munkák nehezen kerülnek elő, így most már kitartok, mostanra már könnyű is.



A férjem nincs jól. A bélműtét után hamar felépült. Jó kedve is volt, pár hónap múlva újra fájt a hasa, azóta egyre jobban. Étvágya sincs, az ivás gondolatától már hányingere van. Ma elmentem a körzetihez és beszámoltam róla, hogy a fájdalomcsillapító már alig használ és minden más tünetről. Azt mondta akkor már erősebb gyogyó kell és felírt egy tapaszt, ami kábítószernek minősül. Külön engedélyt írt a használatának az engedélyezésére. A gyógyszertár megrendelte, mert ilyet nem tartanak, holnap után megyek érte. Már nem remélünk, a lényeg az ő nyugalma. Az egész család idegileg is nehezen bírja ezt a szörnyű állapotot. Ez van.

5 megjegyzés:

agnesordog 2022. január 18. 20:40  

Nagyon szépe alakul a himzésed! Kár lenne félre tenni , hisz tényleg nehezen folytatódik , ha fiókba került . Ebben a rossz lelki állapotban biztos menedék lehet egy ilyen bonyolult munka . Sok erőt , és kitartást kívánok !

Fáni 2022. január 19. 7:04  

Nagyon szépen alakul a hímzésed.

Nagyon sajnálom, sok erőz, kitartást Nektek.

Rita 2022. január 19. 9:36  

Sokat gondolok rád!

A hímzés emellett eltörpül, de ugyanakkor fontos.

Tüzes Beáta 2022. január 19. 14:03  

Köszönöm a megértést.

Holdgyöngy 2022. január 27. 11:56  

Erőt és kitartást kívánok nektek.