Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form


Öreg konyha
Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2024. október 19., szombat

Többféle dologról



Vettem egy elektromos festékszórót. Már hamar elfáradok és a festék szaga is irritál. Hiába 60 évesen már könnyíteni kell a munkán. Gyorsan, de szépen szeretném felújítani az előszobát. Lehet, hogy eladjuk a házat és növelni szeretném az értékét. Több dologra is gondoltam, de a napokban átjött a szomszéd és azt mondta felesleges pénzkidobásnak hiszi, mert aki megveszi úgyis átfesti kedvére. Igaz. Az előszobát és a kerítést ki- meg lefestem és kész. Erre a kettőre nagyon ráfér.




  


Ma ünnepeltük Pear 30-ik szülinapját. 😊 









Túl vagyunk a lomtalanításon. Nagyon sok mindent dobtunk ki. Pokoli fárasztó volt.





Tegnap mint derült égből a villámcsapás jutott eszembe egy régi tervem és azonnal elpakoltam a konyhai hímzést. Azaz ezt a képet még kezdő hímző koromban vettem és sehogy nem bírtam a 18-as és sötétkék aidával. 14-esre hímeztem, de el akarom készíteni az eredeti terv alapján. Már tavaly megvettem a sötétkék aidát és most eszembe jutott hogy elkészítem. A kép tetején látszik mennyivel kisebb lesz, ami olyan kis ékszer mint az alul látható kép:






Szebb és kész. Rég voltam ilyen lelkes, ami annak is betudható, hogy imádom ezt a téli képet.

2 megjegyzés:

Rita 2024. október 20. 12:42  

Hajrá, Ezermester Bea!
A téli kép tényleg jobb lesz a terveid szerint.

Holdgyöngy 2024. október 20. 18:51  

Ezek a lakáseladások érdekesek. Van aki lepukkantat keres,hogy saját ízlese szerint felújítsa. Mások ha jó állapotú azt részesítik előnyben. Vevő függvénye. Van aki frissíti, megjelenést ad neki, rákölt, hogy kapósabb legyen,némi felárral.
Helyes a Télapó.