Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. június 4., péntek

Felújítás


Ilyen volt...


Ilyen lett.Felöltöztettem a falat a képeimhez.


Az ablakban a mozaik olyan , mint a bon bon, egy kettő csomagolva is van.Nagyon elfáradtam. Tegnap felragasztottam az ablakpárkányra a mozaikot, ma kifugáztam. Egy falfelület van kész a négyből, de fel kellett tennem a bordürt, hogy lássam milyen lesz. Háromszor szedtem le és raktam vissza, mert becsapott az alatta futó cső, ami görbe. Most kellene folytatnom,de nem megy.Kipakolni a szekréyből, polcokról, lecsavarozni....


Szerencsére csöngetett a postás a szép kis gombjaimmal, valamennyi fény is lett, tudtam fotózni, így most pihenek. Egy-két kagylógombot megfordítottam, hogy látni lehessen a kagylóhéjat.No és az én "victoria mániám": a Heirloom nevű készlet.



Fent: Christmas mix, ebből választok a Madame la Fée kézimunkához egy zöldet és egy pirosat. Lent: Creative Collection, ez és a fenti gombok a J'aime broder készlethez fognak kelleni.
(Sóhaj!)Megyek pakolni.

2 megjegyzés:

Nina 2010. június 4. 17:49  

Klassz ez a mozaik! Ez az ablak párkánya bent a szobában?? Ötletes nagyon, és milyen mutatós!!

De ez a kép a fotón... olyan régóta tetszik, csak az eredeti fonalakkal lévő kit egy vagyon... Te eredeti hozzávalókkal készítetted?? Hol vetted meg a kitet, ha az volt?

Gombokhoz gratula :(

Unknown 2010. június 4. 20:31  

Ablakpárkány bent,igen.Ehhez a képhez kitet nem találtam.
Bea