Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. július 30., péntek

The Bakery kész




Olyan kellemesek a színei! A felső két torta és a fekete keret mellett lévő fonal saját festés. A többi eredeti, a színkulcsoknak megfelelő. Kicsit féltem, hogy a világos vászonra sok világos árnyalatú fonál rossz választás lesz és majd nem is látszik a hímzett minta. Hát, majdnem így lett.
Most kezdtem hímezni életem első Halloween-es mintáját. Legközelebb mutatom. Izgalmas, mert ilyet még nem csináltam.
Reggel megnéztem a medencét, fel kell készülni a kánikulára. Leengedjem a vizet vagy csak kiporszívózzam? Két hete nem használtam, feltételeztem algás. Nem az, jó szolgálatot tesz a tartós klór, ami a felszínen úszik állandóan. Ismeritek a medenceporszívót? Ugyanolyan , mint a szőnyeghez használható normál porszívó, csak nagyon lassan, óvatosan kell mozgatni, mert a medence aljára leülepedett nagyon finom pehely pici beavatkozásra azonnal eloszlik és lőttek a tisztításnak. Jó egy órát görnyedtem felette, igazi derékfájdítós program volt, de kristálytiszta lett. Vártam a kánikulát, de ma még nem jött hála az égnek! Már előre félek a 32 foktól, ez víz nélkül elviselhetetlen. Amúgy én sem értem magam, alig vártam, hogy végre kisüssön a nap. Kisütött, fürödtem, napoztam, de nekem elég volt.

2 megjegyzés:

Kriszti 2010. július 31. 8:33  

Nagyon klassz lett, nekem nagyon tetszik!
A kanikulat en sem varom, nekem tokeletes a 25 fok:))

Unknown 2010. augusztus 2. 18:13  

Igen zavarban voltam önmagammal,alig várom a nyarat,nem sokkal később pedig hogy vége legyen.Hát persze,nincs ideális ,jó közérzetet biztosító 25 fok,ahogy Te írod.