Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. augusztus 5., csütörtök

Csúnyaszép kis denevér




A denevér csuda jópofa és hű, de ijesztő! No meg a pók, a mindenit!-mondhatnám gyerekként. Mert most kicsit az lettem és jól esik. Az meg különösen, hogy magamtól nem csináltam volna ilyet és köszönet a kicsi lányomnak (mert nekem mindig az marad), hogy evvel a hímzéssel vidám órákat szerzett. Jó volt készíteni!
Már említettem, hogy Ő is készít a barátnőjének könyvborítót. Gédéont választotta és kicsit besegítettem a bárányka pufi pocijába. Sok sok órán keresztül lehet bökni és most olyat mondok ami sok Trallala rajongót sérteni fog, de amilyen bájosak ezek a figurák olyan unalmasak. A fele pocak minimum 8 órát vesz igénybe. Képet mutatni róla pedig felesleges, nem látványos, csak amikor kész van. De halad és szép lesz a díszítő elemekkel együtt.

Szombaton lesz a születésnapom és a család jóindulatú kérdésére, hogy mit szeretnék?-ingerülten válaszolom, hogy semmit, mert tegnap hoztam haza a szakközépből a tankönyvlistát, ami 25 ezer Ft. Kicsit felzaklatott, mert ebben nincs benne az angol tankönyv. Tehát, minimum 35 ezer és ez csak a könyv! Azért hoztam haza, mert vannak tankönyveink és egyeztetni akartam van-e olyan ami esetleg megvan. De nincs, mert minden évfolyam minden tanára más könyvből óhajt tanítani. Aláírtam, mindent kérünk, vissza is küldtem még aznap Olivérrel. Lehet, hogy egyszer, úgy igazán írnom kéne a tanítás módszereiről. Hosszan beszélgettünk az igazgatóval, mindenféléről és ha én nem említem meg, hogy a szakközépiskolai tanulmányaimhoz régen hozzátartozott a gyakorlat, akkor nem tudom meg, hogy Ő erre tud megoldást. Mert most nem így van. Megkért evvel keressem fel 11-ik után, a jogszabályok lehetővé teszik, hogy egyénileg, igény szerint erre megoldásokat találjunk. Hát persze, hogy érdekel! Ha nem említem meg, ez sosem derül ki! Azt tanácsolom minden szülőnek, hogy legyen bátor kérdezni, tájékozódni.
Visszatérve a szülinapi kívánságra, önző módon, anyagi csődbe taszítva családomat én pedig egy online-marketing tanfolyamot kértem, ami 6 hónapos és erről még biztosan sokat fogok írni. Reményeket kelt bennem, hogy munkához segít.



Érik a paradicsom és ilyen kis zacskókban fagyasztom le. Egy-egy marékkal dobok a húslevesbe, pörköltbe. Ez a sárga fürtös igen húsos, jól sűrít. Tavaly rengeteg volt, főztem be paradicsomlének, de meglepetésemre senki nem itta, bizarrnak találták, mert sárga. Akkor itt most ki a kreatív gondolkodású? Én, vagy a fiatalok?

1 megjegyzés:

Nina 2010. augusztus 6. 8:46  

Furi ez a paradicsi, az igaz, de kiskoromban nagyikám kertjében is termett, és szerettem, hogy nem szokványos :) És imádom a paradicsomlevet :) Csak úgy inni :) Jó rostos.

Marketing tanfolyam? Reklámszakember leszel? :) Mondjuk munkát, pláne jó munkát találni manapság nem egyzserű, ez igaz :( Drukkolok!

A póktémához inkább hozzá se szólok, olyan durván iszonyom van tőlük.