Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. szeptember 20., hétfő

Pumpkin Kitty



A kép The Sweetheart Tree kollekció. Egy kis báj. Képtelen vagyok szépen felöltögetni a szegélyt, pedig szigorúan azonos négyzetet számolok minden oldalra, aszerint öltögetem össze, de a díszítő szegély úgy néz ki mintha csak rá lenne dobva és ez kicsit zavar.

A nyár végén kísérte a lányom az egyik barátnőjét a repülőtérre, mert Kínában kapott ösztöndíjat. Már akkor írni akartam Róla, mert ez Nekem két nap gondolkodás volt a bátorságáról. Ez Nekik hétköznapi esemény. Nekem nagy dolog. Elmenni Európába semmi, nekem sem. Angolszász nyelvterületre izgalom, Angliába, Amerikába, mert kicsit tudok angolul. Bár Amerika és Ausztrália már nagyobb falat, de félelmet nem okozna. De a kelet egy más dolog. Anita jól beszéli a nyelvet, azaz mégiscsak kínai kultúrát és nyelvet tanul, a történelmüket,4,5 fölött teljesít, ezért is jutott ki. De ilyen lazán elindulni, engem ez lenyűgöz! Tudtam, hogy Sanghajba megy repülővel, majd onnan 24 órás vonatúton abba a tartományba, ahol az egyetem van. Egyedül, lelkesen! Igen bátor kislánynak tartom. Ígérte, megérkezése után blogot ír és azon keresztül számol be élményeiről. Anita ezt meg is tette, remélem sokakat érdekel. Engem nagyon.
A Lányom ma volt az ausztráliai nagykövetségen, Ő ott szeretne élni. Egy kicsit sem örülök neki, de megértem. Majd sokat nyávogok, ha tényleg elmegy. Most még örülök, hogy hetente egyszer látom.

2 megjegyzés:

gromine 2010. október 1. 19:42  

Nagyon szép lett ! A pókod miből van, hímezted?