Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2010. november 28., vasárnap

Meghitt hangulat


Oi Carla!
Sou contente sobre você!
Bea

Nemrég tudtam meg, hogy a csokigyárnak van egy mintaboltja, ahol díszcsomagolás nélkül, csak zacskóban, fele áron meg lehet venni az édességeket. Lányommal megkerestük, szaloncukrot akartam venni. Azt ugyan nem tudtam, mert csak díszdobozos volt és így ugyanannyiért, mint minden boltban. Meg is lepődtem, hogy ilyen sokba kerül a csomagolás, azaz a bolti ár fele a termék, a másik fele a csomagolóanyag, ami a kukába kerül. Én innen mindent haza akartam vinni, mert valóban olcsó, pl. 10 tábla csoki 1000Ft. Fél és egy kilós készletek vannak. Így az idén nem lesz szaloncukor nálunk, viszont a képen láthatóan üvegtálba lesz kitéve az édesség és ez nekem most nagyon tetszik. A bolt a Boráros térről 54-es, 55-ös busszal két megálló. Még négy busz megáll, de azokra nem emlékszem és sajnos az utcanévre sem. De nem lehet nem meglátni, mert a buszmegállóval szemben van rögtön az Édességbolt.


Délután pedig feldíszítettük a szobámban a fát. Most már nagyon kellemes a hangulata a lakásnak, pont jókor, mert kinn hideg és zord az idő. Jövő héten elmegyek a kertészetbe fenyőágagért és elkészítem az adventi koszorút is, hiszen hétvégén már meg kell gyújtani az első gyertyát. Érdekes, ha egy cica dobozt lát, azonnal birtokba kell vennie! Pötyi cica rendesen végigpofozgatta a díszeket a fán, de nem tett kárt benne. Ez nincs mindig így. Tavaly addig dobált egy szőke, göndör hajú angyalkát, amíg az úgy nézett ki, mint egy őrült. Ahány szál haja volt annyifelé állt. Megbocsátom neki, mert így van min nevetnem. Lehetne nálam is mindig rend és dögunalom...


4 megjegyzés:

Katus 2010. november 28. 14:06  

Ez melyik csokigyár boltja? Hol van?

Unknown 2010. november 28. 14:16  

Nem tudom melyik gyáré és sajnos a pontos címet sem.A Boráros térről induló 54 vagy 55-ös busszal 2 megálló.

gromine 2010. november 28. 18:20  

Ahogy megpillantottam, olyan érzés fogott el, hogy milyen jó lenne megkóstolni azokat a kis "díszeket":)

Unknown 2010. november 29. 18:58  

Igen,a megkóstolásról jut eszembe,hogy megnéztük a szavatossági időt és az jövő május,azaz a termékek garantáltan mai napokban készültek.Vagy nem.