Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2011. március 24., csütörtök

Asztali lámpa


Felújítottam a lámpámat. A műanyag oldalakról leáztattam a régi, elpiszkolódott papírt, utána komoly küzdelmem volt az ott maradt ragasztóval. Lakkbenzinnel és univerzális hígítóval is próbálkoztam, de csak folyékony állapotú lett és ledörzsölés helyett csak kenegettem ide-oda a felszínen, hozzáragadtam és nem tudtam letenni. Maradt a súrolópor. Hú! Azt hittem innen már hamar megy, de az egész műveletre 3-4 óra kellett. Menet közben jött az ötlet, hogy kétféle felszínt készítek, egy téli és egy nyári hangulatút, ugyanis a lámpának mindig csak két oldalát látom. Majd forgatom. Mióta ilyen ragyogóan süt a nap felújítási kényszerem van. Lecsiszoltam és elkezdtem festeni a teraszkorlátokat. Ablakot tisztítottam, függönyt mostam és nagyon fáradt vagyok. Minden nap fel akarom hozni a pincéből a muskátlit, de nem merem. Az éjszakák még nagyon hidegek.




Este, világítva is szép. Kicsit áttetszik a ragasztó. Nagyon nehéz dolgozni evvel az ugynevezett öntapadós ragasztóval. Lemoshatatlan. Az ecsetet is kidobtam.


Kis haladásom a nagy képpel.

2 megjegyzés:

gromine 2011. március 25. 9:15  

Szépen haladsz a képeddel.

"Szia, már rég óta olvasom a blogodat és igazán szimpatikus lettél az olvasottak alapján, így gondoltam megírom ezt Neked! Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :)"

Read more: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html#ixzz1Hb5KAeaU

Lia 2011. március 29. 8:42  

Ötletes ez a lápma, nagyon szép lett.