Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2011. március 9., szerda

Veranda



...a kép címe, amit most hímzek. Szintén magazinból. A két kép között nem csak haladási különbség van, az utóbbi ugyan a lemenő napnál készült, de természetes fénynél, első kép lámpa alatt. Annyira örülök, hogy süt a nap és így élethűbb színeket lehet fotózni. De nem csak a képek miatt jó a mostani időjárás, napfénynél minden örömtelibb.



A változatosság kedvéért újra linzerek! A tetején nem só, hanem jégcukor van. Ez egy fantázianév, valójában a kristálycukor dekorációs formája. Kislányom hétvégi látogatása során ette az előző linzerszéria megmaradt pár darabját és lelkesen elhatározta, hogy Ő is sütne, de lekvárral. Ez nagyon jó ötlet, felajánlottam készítsük együtt, így ma dupla adagot, mintegy 15 tepsit küszködtünk végig, majd 5 órán keresztül. Ilyenkor szeretném hinni, hogy legalább egy hétig van édesség, de 2-3 nap alatt elfogy, nem biztos, hogy megéri az energia-és időbefektetés.

Crazy quilt. Annamáriánál láttam ezt a csodát. Ha szabadidőm engedi ennek a nyomában vagyok. Minél többet szeretnék megtudni róla. Különösen az öltésminták után kutatok és láttam pár ötletet az interneten, de olyan szépet, mint Annamari ízléses összeállítása, még nem találtam. Aztán arra gondoltam megosztom mindenkivel azt a japán letöltési oldalt, ahol minden témában található hasznos ismeret. Konkrétan az általam érdekelt témáról nincs, de sok másról van. Íme:
http://community.livejournal.com/jmagazinescans
Itt letölthető divat, könnyűzene, varrás és mindenféle. Jó keresgetést!

5 megjegyzés:

gromine 2011. március 9. 20:04  

Kellemes szép színei vannak.

Nagymamis 2011. március 9. 20:23  

Megint csodaszépet készítesz! És ennyi sütemény!!!!!Kitartás az van bőven!
Nem feledkeztem ám meg a mintáról, csak a szkenner megadta magát. Amint lehet küldöm.

erdoseva55 2011. március 9. 20:24  

Megint nagyon szépek készülnek Nálad! Tetszenek!

Tündérke 2011. március 9. 21:07  

Nagyon tetszik ez a verandás kép :-)

A süti pedig igen ínycsiklandozó :-)

Eliz 2011. március 10. 9:35  

Csodálatos!!! Hogy is győzöd idővel, kézzel.? Nagyon ügyes vagy.