Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2011. április 25., hétfő

Tavasz,málna,Alkotmány




Hurrá, hurrá! Kiskertem ontja a gyönyörű látványt.



Elkészült a málnaságom, érdekes, én teljesen odavagyok érte, a lányom tapintatosan nem mondott véleményt. Pontosabban Ő már látta a mostani munkámat és számára ez a tetszetősebb. Kinek tetszik, kinek nem, ez természetes. Táskának szeretném látni mielőbb, de ehhez meg kell látogatnom az áruházat, ahol méterárut lehet kapni, mert az eredeti elképzelésem csődöt mondott anyaghiány miatt.


Közben elkészítettem a keretet kagylóhéjból, csigából, tengeri homokból, ami apró kavics. Üldögélve a görög tengerparton, a műanyag üdítősüveget teleszórtam tengerparti homokkal. Csak úgy és hazahoztam. Most meg igazi nagy öröm, hogy van, mert dekorációnak tökéletes a kagylóhéjakkal együtt.







A férjem a Magyar Televíziónál dolgozik. Eddig megtiltotta, hogy erről beszéljek, pedig csuda jó képeket készít a riportok alkalmából. Ma a Sándor Palotánál volt, az Alaptörvény aláírását közvetítették.
Utolsó kép: a Magyar Posta sorszámozott filatéliai különlegességét lehetett megvenni. A Szent Korona blokk dombor technikával, huszonhárom karátos aranyfóliával és ofszetnyomással készült összesen húszezer példányban. Magánvéleményemet nem írom le...

5 megjegyzés:

Laucica 2011. április 25. 22:19  

Ha a lányod már annyira nem bírja nézni a málnát, hogy túl kell adnod rajta, hozzám jöhet! Táska formájában különösen!!;))
A homokos-kagylós megoldás naggyon jó!!! lehet, hogy ellopom valamikor!!!
És a férjed képei tényleg nagy klasszak:)

Nagymamis 2011. április 26. 6:55  

Örülök, hogy a kiskerted ilyen szép színekben pompázik! Nekem tetszik a málnás hímzésed, majd táska formában is mutasd meg légyszives!

gromine 2011. április 26. 8:22  

Milyen táska lesz a "málnásból"?
Szép lett a kagylós minta bekeretezve.
Szépek a virágaid is...

Dóra 2011. április 29. 20:22  

Pedig csúcs lett az a málnás hímzés!

Nekem is van tévés ismerősöm. Mindig felhív, hogy nincs-e kedvem sok gyerek kapcsán ebben vagy abban a témában nyilatkozni. Én meg mindig elküldöm:-DD Szerintem tök jó, ha valaki a tv-nél dolgozik. Uradat miért zavarta, hogy írtad volna?

Unknown 2011. május 3. 19:37  

Dóra:alapvetően nem szeretik a hozzátartozóim ha írok Róluk.Nem mindenki szeret megjelenni nagy nyilvánosság előtt.A férjemnek elkötelezettsége belső indíttatásból,hogy a köztelevíziót szolgálja,amolyan BBC-s mentalításból,mindenki tudjon minden fontos dologról.De Ő inkább a háttérben marad.Nem is tehet mást,hiszen gépkocsivezetőként viszi a stábot ide-oda. Másrészt Ő a forgatásokon fotózhat,de amit én mutatni tudnék az még be sincs reklámozva,fogalmam sincs mennyire büntetnének,ha már most a fotókat nyílvánosságra hoznám egy most készülő filmről.Azt mondta jobb ha erről nem beszélek.Jó.Ezeket a képeket azért mutathattam meg,mert itt túristák is fotóztak.Megengedett volt.