Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2011. május 23., hétfő

Winter sampler


Újabb részletet mutatok. Valentin napi motívum. Kedves minta, a munka izgalmas, mert nem egyhangú, de hiányzik az átélése a télnek. Olyan nagy örömet okoz a kora nyár az illatával, az ideális hőmérséklettel, a nyíló virágok látványával, hogy egy percre sem tud kizökkenteni a hímzett kép a valóságból. El kellene tenni és ősszel elővenni, de nem tudom, mert imádom készíteni.


"Kicsi" lányom kedvencével. Nagyon cicás. Ezt a kis állatot még akkor hoztuk amikor itthon lakott. Ő nevelgette, vele aludt és minden nap Őt hívja azóta is mióta elköltözött. Ha meglátogat minket a hangjára azonnal előkerül és fürdik a szeretetében. Érdekes, hogy az a közhiedelem a macskák nem hűségesek. Jaj, dehogynem!






Imádom a nyíló virágokat. A pipacs, ami valószínűleg hozzánk tévedt, gyönyörű látványt nyújt a díszként szolgáló kék fű és a növekvő liliom társaságában.

3 megjegyzés:

erdoseva55 2011. május 23. 20:19  

Annyira szép lesz a készülő hímzésed,egyszer én is kihímzem majd! Irigykedek:))
Szépek a nyíló rózsáid vendégpipacsom pedig nekem is van:))
Hát a cicus nálunk is hasonló cipőben jár, de mióta hazaköltözött a kisnagylányom a férjével ,a cicája még az autójukat is ismeri. És olyan óvatosan mászna az ölébe , ha beleférne, de a kis pocaklakó most elfoglalta a világ legszebb helyét:)
Az a kék fű nagyon jól illik oda a pipacs elé./Talán medvetalpfű?/

Unknown 2011. május 23. 20:30  

Nem,tényleg kék fű a neve, de ennél sokkal izgalmasabb a Nálatok levő pocaklakó!Mikorra várjátok?csúnyán irigykedem!

erdoseva55 2011. május 24. 6:58  

A picurka kis csillagocskát augusztus elejére várjuk, reméljük meg is érkezik épségben egészségben:) Nagyon jó érzés ,bár már van 2 fiú unokám, mégis ugyanúgy várom az újabb fiúcska érkezését, mintha ő lenne az első:)Te is nagyon szeretnél már ,úgy veszem ki a szavaidból:)Drukkolok Neked, hogy mielőbb megélhesd ezt a szép időszakot:)