Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2011. augusztus 26., péntek

Backstitch



Elkészítettem Lee ajándékát. Csupa backstitch öltésből áll és nekem nagyon tetszik. Készíteni is jó volt. Nagyon szép tervezései vannak, nem pont ez a profilja, ez inkább érdekesség Tőle.


Párizsi alkony című képemmel megint haladtam egy kicsit. Az egy hónappal ezelőtt megrendelt kézimunkakészletet valószínűleg ellopták. Nem ajánlva lett postára adva és ez szinte mindig eltűnik nyomtalanul-világosított fel a postás. Sajnos Mi ilyenek vagyunk, mondta. Hát nem mondott újat, nekem eszembe se jutna simán feladni egy csomagot. Telefonáltam többször a központi csomagelosztóba, nem veszik fel a telefont. Üzenetet hagytam és kértem hívjanak vissza, nem tették. Nem lehet nyomon követni egy sima levelet. Érthető is, hiszen nem győznék az adminisztrációt. Sokat gondolkodtam mi tévő lehetnék, de csak magamat hibáztathatom. Valószínű nem voltam figyelemmel a megrendelésnél, hogy külön kijelöljem a "recommended" vagy a "registered mail" kifejezéseket. Azért írok róla, hogy erre Ti mindig figyeljetek! No és ezentúl én is. Nagyon meglep, mert sokszor rendeltem már és még soha nem volt problémám, mindig mindent megkaptam. Igazán most sem értem mit és hol kellett volna külön kijelölnöm és eddig miért nem kellett és az egész nagyon zavaros. De ez van. Különben lehet, hogy a nemrég Angliában lévő fosztogatások áldozata lett és Magyarországra el sem jutott. De most már tényleg kár rajta gondolkodni, nincs meg és kész.
Pokoli meleg van és az egészben az zavar a legjobban, hogy kényszerszünetet kell tartani. Egyrészt mert semmihez sincs kedvem, másrészt nem is lehet semmit csinálni, a józan ész is megállásra int. Leblokkolt állapotban várom a hűvösebb időt, mert terv az van, hogy hova kellene menni és miket elintézni. Pár perce beszélt a férjem skypon a bátyjával, aki Németországban él és azt mondta ott 20 fok lesz, szerinte holnap. Most ott is 35 fok van. Nagyon megirigyeltem hírtelen, de rájöttem az sem lenne jó. Fázni sem jó. Nem lehetne egy kicsit ideális az időjárás?!
A következő képek a Zánkán levő ifjúsági parkban készültek. Haditechnikai kiállítás:







2 megjegyzés:

Vera 2011. augusztus 26. 18:54  

Olyan szép ez a szívecske hogy az ember lányának kedve lenne ki himezni ha nem volna ilyen szőrnyű meleg
A csomagszolgálatról egyre több problémát lehet hallani.
Németországba azért van most 20 fok mert ott tart a hidegfront... állítólag holnap bennünket is élér... majd meglátjuk...
Szép hüvös hétvégét kívánok!

gromine 2011. augusztus 27. 8:52  

Szép lett a szív !!