Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2011. augusztus 22., hétfő

En route pour Noel



Kedves kis hóember húzza a szánon a karácsonyfát. Nagyon kedvelem a Cmon Monde képeket. Itt is jelzem, szívesen cserélek mintákat! Még sok sok Cmon Monde képet szeretnék készíteni! Kapott egy kis bojtot a sapkája, az nem volt a mintaíven.
Hát..., igen bizarr volt fotózni a nyári hőségben.



Ismét virágzik az eper. Kíváncsi vagyok ebből mennyi gyümölcs lesz, ősszel soha nincs olyan minőség és mennyiség mint tavasszal. Őszt írtam?! Nagyon meleg van, eltévedt az eper is és az őszi rózsa is. Ebben a hőségben csak a kora reggeli órákban vagyok kint és a cica is jól érzi még magát akkor. Miközben locsoltam ugrált, játszott, bírkózott a fűcsomóval, bukfencezett, de mire kivittem a fényképezőgépet elfáradt és csak egy álmos cicáról készíthettem képet. Kár, mert nagyon jól szórakoztat, de lehetetlen lefotózni, olyan gyorsan helyet változtat. A heti kánikulára úgy készültem fel, hogy oda is szereltem fel sötétítőt reggel, ahol eddig nem volt és csak ott van nyitva ahova nem süt a nap, de lehet hogy azt sem kellene. Most stabilan 27 fok van bent, ez elviselhető. Este és éjszaka van nyitva minden nyílászáró, így viszont szúnyogriasztót is be kell dugni, azt is vettem ma még egyet..., szóval nagyon félek ettől a héttől. Az ilyen melegben csak a túlélésről szól minden délután.





5 megjegyzés:

gromine 2011. augusztus 22. 19:29  

Milyen gyorsan telik az idő, lassan lehet gondolkozni a karácsonyi ajándékokon.

Unknown 2011. augusztus 22. 19:36  

Tényleg gyorsan telik az idő,a beiskolázás mutatja,hogy vége a nyárnak,de a téli kép még túlzás.De nem tudtam ellenállni...

Nagymamis 2011. augusztus 23. 5:49  

Én minden évben megfogadom, hogy időben elkezdem készíteni a karácsonyi ajándékaimat, és a vége mégis mindig kapkodás. Szép és aranyos a hímzésed! Az eper másodtermése igaz, hogy kevesebb és apróbb, de igazi csemegének számít. Nekem málnám van folyton termő, néha még október végén is tudok szedni pár szemet. Mindig örömmel viszem mutatni a családnak.
Gondolom ezzel Te is így vagy.....apró örömök.......de olyan jó!

Vera 2011. augusztus 23. 17:00  

Aranyos lett a télapós kép, valóban hamar itt az ősz, és a tél... jó korán neki álltál hímezni.
Szépek a virágjaid, idén nekem nem a legjobban sikerültek.. majd jövőre...
Édes a cicád, tudod én nagyon szeretem az állatokat...

Köszi a recepted, ide nem akarod feltenni? Sokan olvasnak... tán örülnének ...Szép estét!

erdoseva55 2011. augusztus 26. 18:50  

Jó volt olvasni Téged! A karácsonyi blogon is megcsodáltam a kedves hímzésedet!