Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2011. október 4., kedd

Dobozfelújítás


Innen indultam és bár nagyon nehezemre esett, de az eredeti mintát kidobtam. A férjem sem könnyítette meg a dolgom, azt mondta az Egyiptomban talált leleteket sem dobják ki. Én meg biztosra tudom, hogy évekig csak tárolnám..., a végkifejlet után pedig egy kicsit megbántam, ugyanis a felújított doboz hangulata egészen más lett. Ez is jó, meg az is jó, más mindkettő, no lássuk:


A bársonyporral úgy szórtam be a lekopott éleket ahogy terveztem is, ecsettel elkentem a ragasztót, alaposan megszórtam, majd száradás után leütögettem a felesleget. Azért lett zöld mert ez volt itthon és úgy ítéltem meg, hogy ez a karácsonyi hangulathoz jó lesz,


...de mint a képen látszik nem lett tökéletes, így zsinórral ragasztottam körbe, dugtam el a csúnya részeket. Ami a mintát illeti, kerestem és találtam is kicsi koszorú mintát, de mégis ez tetszett inkább. Ettől aztán az egésznek a hangulata más lett.



Ez a kis kesztyűt annyira megkedveltem, hogy csináltam két karácsonyfadíszt is. A mintát elérhetővé akartam tenni, de ide PDF formátum nem másolható fel a blogra, JPG-ben nagyon gáz a nyomtatási verzió, majd kísérletezem mi lenne a jó megoldás.


7 megjegyzés:

Nagymamis 2011. október 4. 19:27  

Tényleg más lett a hangulata......de néha el kell fogadnunk, hogy mindent nem lehet megmenteni. Aranyosak, szépek a karácsonyi díszek, jól fognak mutatni a fán....a dobozka pedig kincseket rejtegethet a fa alatt.
Szép hetet Nektek!

Unknown 2011. október 4. 20:28  

Köszönöm! Megmenteni minden régi dolgot azt hiszem ahhoz szakértelem kell.

Vera 2011. október 4. 22:43  

Nagyon szép lett, de még mindig a pornál le vagyok ragadva..
A karácsonyi díszek aranyosak...jó időbe kezdted készíteni.
Szép hetet!

Unknown 2011. október 4. 23:01  

Vera:ugyan már,küldök Neked ilyen velurport.Olyan,mint bármilyen csillámpor.Kérsz még valamit?Elküldöm Pestről. Add meg a címed e-mail.

gromine 2011. október 5. 7:59  

Szuper lett a doboz, és a kis díszek is karácsonyra !!!
Milyen ragasztót használtál a bársonyporhoz?

Vera 2011. október 6. 14:32  

Kedves Beáta!
Nagyon köszönöm, de én nem tudom használni nincs mire. sajnos.. ..kiváncsiság hajt csupán,.. és mint a gyerekek... szeretem tapogatni ,forgatni nézegetni az új dolgokat.Nagyon rendes vagy hogy küldenél... köszi

Unknown 2011. október 9. 18:33  

Gromine: egyszerű hobbiragasztót.